Ha az ex megnősült, tabu kérdésnek számít olyan kérdés, hogy vele is "betegesen" viselkedik?
csak az ex
1. szinte már majdnem megerőszakolt (először az ujjaival molesztált, utána abból nem volt neki elég egy, utána állandóan análist akart, mindezt erőszakosan)
szóval kíváncsi vagyok hogy a feleségével is ezt teszi vajon?
2. betegesen féltékeny, de annyira, hogy az túl tesz a betegesség fogalmán - szóval a feleségére nem? ez is úgy érdekelne.
szóval maradtunk barátok (ahogy látom, még nyomulna is...) de ilyen kérdéseket már nem kérdezhetek ilyenkor ugye? csak hogy gratula, meg hogy vagy, meg izé.
vagy?
Meg tudlak érteni a gondolataid illetően. Én mindig azon agyaltam, hogy vajon az exem neki is hazudik, mint tette nekem? Persze, mindig azt gondoltam, ha már engem elhagyott, talán mérlegeli, hogy az új szerelem mennyit ér. Aztán jött válasz a kérdésemre. Maga az új társa adta meg, mikor írt nekem egy levelet. De nem foglalkozom vele. Ha írnék választ úgysem hinné el:)
Az idő majd neked is megadja a választ, nyugi :)
nekem az erőszak volt a durva, nem a szex mikéntje. habár anális nem lett, dehát ezért.
meg ráadásul olyan, mint aki impotens félig, csak nagy kínok árán megy neki a dolog, ha nem áll, akkor is csak erőszakoskodik.
na mindegy.
ha a feleség bírja, egészségére. mehetne az arabokhoz is :)
Egy nő nem minden férfi mellett ugyanaz a nő!
És ez persze egy férfira is igaz,teljesen más vagyok a mostani párommal,szexuálisan is.
de aki pl betegesen féltékeny kétlem, hogy megváltozna
aki meg impotens, azt is kétlem hogy megváltozna
ezért hihetetlen nekem, hogy van nő aki elviseli.
csak azt nem tudom megemészteni, hogy ilyenhez hogy lehet passzolni egyáltalán?
ok, felőlem legyenek boldogok.
csak a nőből külsőre sem jön le nekem hogy képes egy abszolut unintelligens emberrel élni..
szóval a nő olyan értelmesnek néz ki.
na mindegy.
gondoltam megírom:
most válnak.
úgy látszik a nő eddig bírta. nos eddig is csodálkoztam.
Nem hiszem ez csak onvigasz
Faj valaki mellett az exed igazi ferfi es tars tud lenni hogy mas tobbet kihoz belole mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!