Nő "fut" a pasi után, ez normális?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki már korábban is része volt az életemnek, bár sosem alkottunk egy párt, különböző okok miatt. Két hete tudtam meg, hogy külföldre készül, és feladtam érte mindent, szakító félben vagyok a Párommal, akivel már rég nem úgy működik a kapcsolatunk, ahogy kéne. Most úgy érzem, bármit megtennék a pasiért, és egy idióta vagyok, amiért eddig nem voltam vele. Nem akarom itthon tartani, ésszerű okokból utazik el, csak szeretném a maradék itthon töltött idejét vele tölteni, és hazavárni. Ez most gáz? Gyakorlatilag én futok utána? (Úgy veszem észre, örül, hogy végre így döntöttem, de össze van zavarodva, amiért pont most toppanok az életébe...) Szóval ez nem gáz?2012. nov. 5. 12:45
11/13 anonim válasza:
9-es! Még annyi, hogy ha két ember szereti egymást, akkor azzal "nem tudod elbäszni", ha kimutatod a szerelmedet. Mert ha a párod szeret, akkor erre igénye van, és ezzel még erősebb a kapcsolat. Persze ellustulás előfordulhat, de akkor is a megoldás a nyílt beszéd, nem a taktikázás. Legalábbis én így tapasztaltam.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindenkié hasznos volt! Az utolsó néhány hozzászóló egy kicsit elkanyarodott a témától, nem azzal van a baj, ha kimutatjuk, hanem akkor van a gond, amit a 2. válaszoló ír, ha túl korán, már az elején tudja, hogy "mi a pálya", akkor már nem lesz, ami ösztönözze, nem érzi, hogy küzdenie, harcolnia kell, hogy megkapjon. Egy kicsit erre szükség van, ezt aláírom. Viszont itt a végén, Ti már a meglévő kapcsolatról írtok, ahol viszont természetes(nek kéne lennie) hogy maximálisan kimutatod, amit érzel, és ez oda-vissza.
2012. nov. 6. 06:21
13/13 anonim válasza:
Nehogy azt higyjétek, hogy a férfi érdeklődédét nem kell folyamatosan szinten tartani, illetve hogy nincsenek olyan férfi aki ezt igényli. Sok ember családokat hagy el, azért hogy valakit újra meghódíthasson, azért az érzésért...stb bocsi,ehhez már nagyon fáradt vagyok, hogy ezt kifejtsem,de majd kipihenten azért visszatérek még ide, hátha reagál az is,akitől kérdeztem.
Többieknek meg köszönöm jó,hogy próbáltatok segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!