Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap hozzánk költözött apa...

Tegnap hozzánk költözött apa barátnője és azzonnal parancsolgatni kezdett nekem, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés

Gyerekes dolgokra kezdett utasítani, mint hogy mosogassak el, meg rakjak rendet, pedig ezeket alaból megcsinálom, akkor is, ha nem mondja senki. Engem nem zavar, hogy itt van, és nagyobb bajt sem csinált eddig, de félek, hogy ez el fog fajulni.

16l

2012. nov. 5. 06:42
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
77%

Nem tudom milyen a nő de én nem tűrném...

Ha már beszól neked hogy sok a mosogatni való mond meg "Ha már észrevetted akkor megcsinálhatnád te is" ezután valószínűleg lekever neked egyet.

És miután ez megtörtén küld el a k*va anyjába és utána mond meg annak a .... nak hogy soha nem lesz neked az anyád stb... És magyarázd el annak az IQ pipinek hogy ki az úr a háznál. XD egyébként nem :D ne csináld meg :)

2012. nov. 5. 18:08
 22/27 A kérdező kommentje:

Valójában azért nem mosogatott el, mert ekkora műkörmökkel nem is lehet...

Főzni sem tud, szóval az továbbra is az én feladatom lesz. Majd próblom megtanítani, de a nehéz menet lesz... A családban így továbbra is én leszek a háziasszony.

Apának nem szívesen szólok, mert most szerelmes és talán a csaj is megváltozik... remélem.

2012. nov. 5. 18:49
 23/27 anonim ***** válasza:
57%

Úgy, hogy megmondod neki, hogy nem az anyád, nem parancsolgathat neked, valamint szólsz az apádnak, hogy mit művel a "mostohád".

Aztán pedig megkeresed az Édesek és mostohák c. filmet (vigyázat, kettő van belőle ilyen címmel!), amelynek az erdeti címe Stepmom, és erőt merítesz belőle.

Ha pedig elfajul a dolog, és apád nem áll mellédé akkor azonnal szólni kell a gyámügynek, vagy az iskolapszichológusnak, osztályfőnöknek, rendőrségnek.

Én a helyedben először az apámnak szólnék, és mellette ignorálnám a mostohát. Azt parancsol, amit akar, én pedig nem csinálom meg.

2012. nov. 5. 19:54
 24/27 A kérdező kommentje:
Gyámügy és rendőrség? Isten ments, inkább a sarkamra állok, de világra szóló botrány nem lesz ha rajtam múlik!
2012. nov. 5. 19:59
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
olvastam meg az első oldalon egy választ hogy ő költözött oda és ő lett a ház asszonya és szót kell fogadni. na most teszem hozzá hogy ha nem tud főzni nem tudja ellátni a háztartás feladatai mert mondjuk soha nem csinálta vagy mondjuk letorik körme akkor mien alapon lett ő a ház asszonya? e sem teheti a lábat a szobadba az a te intim zonad, zárd be az ajtod szeritem. Meg amúgy sem vagy tőle köteles parancsokat elfogadni nem az anyad nem tudom mit képzel magáról ez a nő engem a fater ki is vagot otthonról 17 évesen mert elküldtem a barátnőjét a halal fás*ar már nagyurnak képzelte magát otthon.
2013. márc. 28. 04:25
 26/27 A kérdező kommentje:
Elévült az ügy, apa rájött, hogy egy plázacica nem túl hasznos a háznál és úgy kidobta, hogy öröm volt nézni. :D
2013. ápr. 4. 08:35
 27/27 sajtosmákosbabkonzer válasza:
először is, ennek örülök, másodszor pedig biztos jó volt az ágyban ;D
2014. jan. 7. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!