Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, miért érzitek szükség...

Férfiak, miért érzitek szükségét/ aki iszik/, hogy berúgjatok? Olyan jó érzés? Hölgyek, hogy toleráljátok, ha berúg időnként a férjetek?

Figyelt kérdés
Létezik egyátalán olyan férfi aki nem piál,vagy ettől érzik magukat "férfiasnak"?
2009. aug. 12. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
az én férjem ritkán iszik, de akkor tolerálom, mert annyira vicces ahogy beszél, hogy tekeredünk rajta a nevetéstől. :)
2009. aug. 12. 11:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

10:55-ös vagyok.

Már 25 éve házasok, és ezalatt egyszer rúgott be a férj. Lett is hatalmas balhé, de aztán kibékültek szerencsére.

Az ismerősöm már egy-két pohár után is csúnyán néz a férjére, de nem szól érte mert tudja hogy az túlzás lenne.

A férj hálistennek nem járt el soha a haverokkal sörözgetni sem, szóval ő alapból ilyen típus volt mindig is, hogy nem ivott csak nagyon ritkán 1-2 pohárkával.

2009. aug. 12. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
én még soha nem rúgtam be és nem is szeretem az alkoholt. igaz, van más szenvedélyem :)
2009. aug. 12. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdésedre tudok válaszolni, igen létezik ilyen férfi, a párom pl. soha nem iszik.

Egy sörtől képes egy ültő helyében elaludni.

De előző kapcsolataimban nagyon utáltam, ha egy kocsmaszagú férfi mellém feküdt.

Ha néha-néha berúg az nem nagy gond, de ha heti rendszerességgel, azt nem tolerálnám soha.

2009. aug. 12. 13:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is abban a szituban vagyok, hogy apám ivott. Megmondtam a férjemnek, hogy óvatosan. Ő kb. kéthetente 1-2 boroskóla, de ennyitől nem rúg be. Régebben én is ittam ilyenkor 1-2 vodkanarancsot. Részeg volt már vagy 2x, de amikor berúgott vele voltam (szilveszter) támogatni :). És nagyon vicces szitu volt. Ha sokat inna, akkor nem tűrném.

Aki már alkoholista, az nagyon nehez tesz le róla. Sokan még a családjukat is feladják. Nem szabad sokáig tűrni. Lépni kell.

2009. aug. 12. 13:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. SOHA nem iszok alkoholt. Minek?

28/F

2009. aug. 12. 17:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Az ital nem old meg semmit, és anélkül is lehet jókedve az embernek szerintem. Az a baj a férjemnél, hogy ő nikotinfüggő is, ha elhagyná, idegbeteg lenne.Továbbá szereti a számítógépes játékokat,órákig meredten ül előtte ,és lövöldöz.Még a horgászat a legszolídabb szenvedélye!:) Nekem csak 1 szenvedélyem van az OLVASÁS!/ de ez legalább nem káros!// / igaz a horgászat se az/
2009. aug. 12. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!