Nemsokára megszületik a kisfiam van valami frappáns sms amivel közölhetném a hozzátartozokkal hogy megérkezett a csöpség?
Szia!
Egy versike,hátha tetszik neked.
Még nagyon friss az élmény,alig hogy megszülettem,anyukám apukám írjatok helyettem.
Ne sokat csak annyit,eggyel több a létszám,hogyha szeretni kell számíthattok énrám.
Örömmel tudatom a nénikkel és bácsikkal,hogy 2008 xx xx-án megérkeztem.
Név:
Súly:
hossz:
Szemszín:
stb...
Boldog babázást,üdv
PL.: Az önök ajándéka SMS üzenet formájában a vodafon jóvoltából érkezett, a mi ajándékunk a helyi gólya jóvoltábol érkezett 2008.x.x.-án..súlya:x hossza:x neve:x
hangja:van...
Én ezt kaptam egy barátnőmtől nemrég:
Sziasztok, XY vagyok. Ma születtem ennyi grammal, amannyi centivel. Most alszom egy kicsit, amúgy meg puszi mindenkinek!
Hát majdnem olyan, mint amiket eddig a többiek írtak, talán kicsit másképp :)
alulirott /a neve/
Lakásbérleti szerződésemet 2008./hónap,nap/ hatállyal felmondták,és /óra,,perc/-kor,az általam bérelt helyiség elhagyására köteleztek.Ennek okáért nem megfelelő viselkedésemet/a környezetem állandó zaklatása,izgés-mozgás,stb.../nevezték meg.
Elárulom,hogy a látszat ellenére szivesen költöztem ki.Eddigi helyem, cm-es hosszúságom és gramm súlyom miatt,a csintalanságok elkövetéséhez egyre szűkebbnek bizonyult.
A kilakoltatás fáradalmait egy óriási alvással pihentem ki.Utána felfrissülve,méltán éreztem úgy,hogy az új helyemen is Én vagyok az úr.
Megérkeztem.mindenkit puszilok./név/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!