Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod külföldön dolgozna,...

Ha a párod külföldön dolgozna, zavarna, ha nővel költözne albérletbe?

Figyelt kérdés
Persze külön szoba, és azt mondaná, hogy nem érdekli a nő, mint nő. De zavarna téged, vagy elfogadnád és nyugodt lennél?
2009. aug. 11. 18:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
65%
Némelyik válaszon röhögtem egy jót. Akit csak azért nem csal meg a párja, mert a seggében van állandóan és eltiltja minden olyan szituációtól, amiben szerinte az ördög nem alszik, az aztán büszke lehet magára. Hát ez gáz.
2009. aug. 12. 16:03
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem is kérdés! Mi az, hogy zavarna?! De még mennyire. A párod mit szólna ahhoz, ha a másik szobában a postás lenne az albérlőd, amíg ő kint van? Mindkét esetben a helyzetek generálják az alkalmakat. Egy kis beszélgetés, egy kis gombfelvarrás, egy kis lelki vígasz... nem is folytatom. Ne reménykedj, hogy ezek után repülni fog hozzád haza. Előbb-utóbb talál kifogást, pld. leesett az augusztusi hó Kaliforniában, vagy valami hasonlót!
2009. aug. 12. 18:07
 33/36 anonim ***** válasza:
65%
Nem hiszem, hogy viszony alakulna ki csak azért, mert találkoznak. Ennyi erővel kitakarhatnánk a színésznőket is a tévéképernyőről.
2009. aug. 12. 19:11
 34/36 anonim ***** válasza:

07:11 vagyok,lehet,hogy csalódtam már,de nem olyan sokat,hogy ez indokolná ,amit írtam.Van néhány barátnőm,akiknek szintén van néhány és mindenkinek van egy két sztori az életéből,ami mind azt bizonyítja,hogy persze,jó dolog a bizalom,de ez nem az a szitu,amiben elegendő a bizalom...

Ez pont az a helyzet,amit már nem kellene hagyni,mert utólag lehet sajnálkozni,meg azon rágódni mi lett volna ,ha...

2009. aug. 13. 06:25
 35/36 anonim ***** válasza:
Én laktam már együtt fiúval albérletben, de a barátomat csak azért nem zavarta, mert a srác akivel kaptam, meleg volt...
2009. aug. 13. 13:57
 36/36 anonim ***** válasza:
89%

16%-ra lepontozott vagyok!

nem érdekel, hogy lepontoztatok, én a TAPASZTALATOMAT adtam át.

Egy éven keresztül laktam 2000 km-re innen egy házban két olyannal, akinek itthon felesége, illetve menyasszonya volt.

Az elején még mind a kettő teljesen odavolt az otthon hagyottak hiányától. Aztán egy-két laza éjszaka egy magyar discoban és már meg is lett csalva az otthon hagyott asszonyka. pedig ugye a kísértés még annyira nem is volt erős, mint ha ott lakott volna a csábító.

Nagyon sok magyar ismerősöm van, aki jobb élet reményében a párja nélkül kiment külföldre és tönkrement ez egész kapcsolat.

Persze van egy-két ellenpélda, de az idegen környezet, az új lehetőségek és a sexuális hiány még a teljesen harmonikus kapcsolatban élőket is megingatja.

Tehát nem hülyeség, amit írtam. A kérdező, ha egy lehetőség van menjen a párjával. sokkal könnyebb lesz és az anyagi része sem elhanyagolható.

2009. aug. 13. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!