Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek! Hogyan mutatkozzak így...

Félek! Hogyan mutatkozzak így be a barátom családjának?

Figyelt kérdés
1 hét múlva aktuális lesz hogy bemutasson otthon a barátom.. így is félek... De! Barátom elmondta hogy a volt barátnőjével beszél a nővére és elég jó kapcsolatot ápolnak egymással.. már egy 7 éve... És félek hogy nem fog megkedvelni, és nem tudok megfelelni. Mert ugye azt a lányt.. akarja újra sógornő jelöltnek. De nem tudják hogy a lány csalta meg a barátomat.. Mert barátom védte. Köszönöm a válaszokat! 20L
2012. nov. 2. 10:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Feleslegesen izgulsz..Ha a volt barátnővel beszél a nővére, mi van abban rossz? Képzeld, én is beszélek a lányaim minden volt fiújával. Mert egy kapcsolat tönkre ment, nem jelenti azt, hogy nem kell a másikkal szóba állni.

Barátod miért ne védhetné? Akit egyszer szerettünk, arról nem mondunk rosszat. Mert az olyan, mintha magunkat köpnénk szembe.Nem bíznánk a saját érzéseinkbe.

Mindenkinek (majdnem) volt előző barátja, barátnője..

Rendes szülő, családtag nem hasonlítgat. Akit a gyerekem szeret, kutya kötelességem elfogadni.

Barátod pedig szeret, különben nem vinne el bemutatni.

Ne keress már bajt ott is, ahol nincs!

Azért sok sikert kívánok, és ne izgulj, nem lesz baj. Majd a barátod megvéd, ha szükség lenne rá..:)

2012. nov. 2. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem kell félned :)

Én is voltam így, illetve úgy, hogy féltem attól, hogy nem fognak elfogadni, megszeretni, ilyesmi. Mai napig is fontos a szeretetük és a nyitottságuk irántam. Nekem nem elég az, hogy "jóban vagyunk, s kész".

Csak add saját magad és szeretni fognak. A nővérek, hugicák néha ijesztőek, de meg kell nyernünk őket magunknak. Az én párom húga 10 éves volt, mikor megismertem a páromat, mit mondjak, egyáltalán nem kedvelt...Most meg jókat kacagunk együtt és alig várom, hogy meglátogasson minket az új lakásunkban...

A párom szülei meg úgy érzem megszerettek.

Sosem mondtam mást, mint aki vagyok és sosem játszodtam túl magam. csak ez számít :)

2012. nov. 3. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!