Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok vagy tennétek...

Mit gondolnátok vagy tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Huszonévesekről van szó.

Helyzet a következő: közösségi oldalon random elkezdenétek beszélgetni chaten valami kapcsán egy ismeretlennel a másik nemből(lényegetelen mi miatt), neki azonban nincs kitéve magáról kép, neked vannak, mert hát most nincs mit titkolni. Teljesen átlagos képekről van szó, semmi magamutogatás vagy hasonlók.

Elbeszélgettek időnként, mondogatja már a másik, hogy így bejössz, úgy jófej vagy, várt már, minden izé stb stb. Arra a kérdésre, hogy ő viszont miért nem tesz ki bármiféle képet magáról, annyit válaszol, hogy majd élőben meglátom.

Normálisnak tűnik, bár kicsit nyomulós, de ez akkor is furcsa így. Mielőtt valaki avval jönne, nem a közösség oldalra vagyok rákattanva, csak maga a tény, hogy azt se "tudom" kivel beszélek...

Ti hogy viszonyulnátok egy ilyen helyzethez?

2012. nov. 1. 00:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Engem is zavarna a helyedben, aláírom, hogy lehet annyi a probléma, nem fotogén. Ne tegyen ki képet, magáról küldjön egy valami homályosabb képet, csak hogy mégis legyen fogalmad ki is az, aki a számítógép túl oldalán ül.

Azért szerintem ez alapból egy kicsit bizalmatlan ismerkedési forma és kockázatosabb, ezeket a kiskapukat, amik a másikban kételyeket keltenek, ki kellene zárni.

2012. nov. 1. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Soha, sehova nem raktam ki képet. Semmi önfényező szöveg. Ennek ellenére, barátságok, szerelmek is lettek. Mindenkivel, hosszú beszélgetések, amiből, le lehet szűrni, milyen is az a másik ember. A kinézet is fontos, de ha két szót nem tudunk váltani, akkor semmit nem ér a csodás, arc, alak.
2012. nov. 1. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szoktam képet kirakni magamról. Sosem voltam egy magam mutogató fajta.

Egyébként is a képek és az internet szövegek sokszor nagyon nem azt adja vissza ami a valóság. Egy eset ami velem történt meg.

Én is neten keresztül dumálgattam egy lánnyal. Jól elbeszélgettünk, a végén már majdnem napi szinten. Neki rengeteg képe kint volt az oldalon, nekem egy sem. Egyszer kért képet. Elmondtam neki hogy borzalmasan nézek ki a képeken, de a kérésére küldtem egyet. Én elfogadom ha nem tetszem valakinek. Mindenkinek van egy mérce hogy kit tart szépnek vagy jóképűnek. Én teljesen korrektnek tartom ha valaki megmondja egy udvarlásnál hogy "bocs, de nem jössz be nekem, nem tetszel" Ez van.. De nem tartom fair dolognak hogy se szó se beszéd rögtön lekopok mert nem tetszik a másik. Na ez a csaj ezt csinálta. 1 hónapig majdnem napi szinten órákat dumáltunk, majd szépen letiltott, ha felmentem, rögtön kilépett. Értem a célzást, sosem írtam rá utána. Nem jövök be neki, így gyorsan lelépett.. Nem is érdekelt tovább a dolog. Jó pár hónappal később a haverokkal mentünk bulizni. Egyszer csak mit látnak szemeim a szórakozóhelyen?? Hát a lány!. Rám nézett. Mivel én felismertem, gondoltam ő is felismert, de nem vagyok bunkó egy köszönés erejéig hozzászóltam.

Köszöntem, megkérdeztem hogy van majd további jó szórakozást kívántam és mentem a haverokhoz.. Nem is foglalkoztam a csajjal többé. Végül a haverok szóltak hogy egy pipi rám kattant,, mindig körülöttem legyeskedik, vegyem már észre.. A pultnál oda is jött, és flörtölt velem. Akkor esett le hogy nem ismert fel. Mondta hogy tetszenek nekik az olyan srácok akik ilyen magabiztosak, hogy odamennek egy idegen lányhoz, és köszönnek neki. Akkor elmondtam neki, hogy nem vagyok idegen, mert én vagyok X.Y. akivel régebben chaten dumált. Na lesett neki..

Teljesen ledöbbent hogy mennyivel másképp nézek ki a valóságban mint a képen. Mondtam neki, hogy minden képen borzalmas vagyok, ezért nem is szeretem a fényképeket.

Jött a szöveg hogy nem is gondolta hogy milyen sugárzó kék szemem van, és hogy ennyire jó képű vagyok..

Rám akaszkodott egész este. De már nem érdekelt. Nem voltam továbbra sem bunkó vele, de esélyt sem adott egy személyes találkára.. Később a véletlennek köszönhetően találkoztunk, akkor meg piszkosul bejöttem neki.

Na ennyit arról ha valaki fényképek után mond véleményt a másikról..

Nem kell rondának lenni ahhoz hogy valaki ne rakjon ki képeket..

Ja és az a tanács hogy bicskával menjen, egyesen idióta tanács. Még egy szadista kéjenc sem fog a mekiben megerőszakolni...

23/F

2012. nov. 1. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
én nem találkoznék vele mielőtt nem küld egy képet, csakis a biztonságom miatt. nagyon sok elmebeteg ember van, hidd el, és még több csaló. de csak emiatt, nem azért, hogy tetszik-e az illető. nem a kép alapján ítélném meg, mindenképp találkoznék vele, akkor is, ha a kép alapján nem jön be. én sem olyan vagyok képen, mint élőben. így az esélyt megadnám.
2012. nov. 2. 21:36
 15/16 A kérdező kommentje:

Igazából beszélgetés alapján sem volt már túl szimpatikus (nagyon utálom a nyomulós stílust és a kétértelmű célozgatásokat, mikor ismerem 2 napja...) Főleg mindezt "arc nélkül"... Hát hagyjuk, időm sincs ilyesmivel most foglalkozni.

De köszi a választ mindenkinek.

2012. nov. 3. 15:21
 16/16 lajos 001 válasza:
szia vagy az is lehet hogy nem ért hozzá műszaki analfabéta én is elejiben többször nekifutottam a képfeltöltésnek segítség kellet hozzá de megoldható reménykedj sok sikert
2012. nov. 5. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!