Ti elköltöznétek a férjetekkel külföldre, ha már nem jó a kapcsolatotok? Ő már 3 éve kint dolgozik és szeretné ha én is kimennék a gyerekekkel együtt.
Nem ismerem a helyzeteteket, nem tudom, hogy megoldható-e az elhidegülés kérdése.
Azt viszont le tudom írni, hogy - bár nekünk még nem voltak gyerekeink, nem voltunk házasok - külön országban éltünk, mert kimentem egy évre gyakorlatra Berlinbe, viszont ez alatt az egy év alatt annyit veszekedtünk, sértődtünk meg a másikra mint soha az előtt vagy után. Nagyon rossz volt, mert amíg egymás mellett voltunk lehet, hogy a napból két órát veszekedéssel töltöttünk, de volt huszonkét óránk kibékülni. Na ebből lett az, hogy naponta beszéltünk teszem azt fél órát, amiből húsz perc valamilyen vitával telt el.
Nagyon szerettem őt de nyilván nem működött az egész távkapcsolat dolog, szóval rengeteget gondolkoztam azon, hogy mi legyen. Előtte már két éve együtt voltunk, és úgy voltam vele, hogy eleget tettünk már ebbe a kapcsolatba ahhoz, hogy hagyjam az egészet. Mikor hazajöttem három hónap után minden rendbe jött, most jobban szeretem mint bármikor máskor.
Nézd, nem tudom, hogy mennyi negatívum, kellemetlen élmény van mögöttetek, hogy mennyire helyrehozhatatlan a dolog, de talán megérne egy próbát, hogy helyrehozzátok, hiszen valamiért hozzámentél, és gyerekeket szültél neki.
Ha engem kérdezel, én kiköltöznék, megpróbálnám helyrehozni a dolgokat - nyilván csak akkor, ha a másik fél is hajlik rá -, és biztos jövőt adni a gyerekeimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!