Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14éves vagyok és az anyám...

14éves vagyok és az anyám senkinél sem enged ottaludni, még az osztálytársaimnál se. Mit tegyek? Senki nem hiv magához mert tudják, hogy úgyse engednek és már barátaim sincsenek anya meg nevet ezen.

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem is értem, miért lett olyan nagy divat a máshol alvás. Régen ez nem így volt. Eleget vagytok együtt napközben, ha jóban vagytok. Aludjon mindenki a saját ágyában és ne a máséban!
2012. okt. 29. 18:00
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
amugy meg te is hivhatnád hozzád őket aludni, szóval ez hülye kifogás hogy ez miatt nincsenek barátaid
2012. okt. 29. 18:48
 13/15 anonim válasza:
47%

Kedves 10-es hozzászóló

Örülök, hogy van még ilyen tini, mint Te.

Teljesen más helyzet az, amikor a szülő a munka miatt utazik el, és más az, amikor a szülő azért hagyja otthon a gyerekét, mert az kezelhetetlen. Persze, most lehetne fejtegetni, hogy miért lett olyan, amilyen...

Mivel a hely nem alkalmas (a kérdező nem erre kíváncsi), ezért a szitut nem fejtettem ki bővebben. Ezt vedd figyelembe (!) légy szíves, és a 15 éves élettapasztalatoddal, nulla gyereknevelési tapasztalatoddal jó lenne, ha nem oktatnál ki felnőtt embereket!

2012. okt. 29. 20:11
 14/15 anonim válasza:
100%
Az én anyám is ilyen,azt csodálkozik,hogy egyre antiszociálisabb leszek..Igazából nem nagyon tudsz mit tenni,a kiszökést nem ajánlanám,mert lebukhatsz,abból meg csak cirkusz lesz.
2012. okt. 30. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:
hát, élnéd egyszer az én életemet. meg is zavarodnál.
2014. máj. 6. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!