Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok ebben a...

Ti hogy reagálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Ha veszekszünk a párommal, akkor minden csip-csup dolgot a fejemhez vág. Ha csinálok valami apróbb hülyeséget, teljesen kiakad és cirkuszol. Ha viszont én mondom, hogy milyen dolgaitól készülök ki, akkor azt vágja a fejemhez, hogy nem kell vele együtt lennem és el is mehetek. Ez normális? Miért csinálhatja ezt?
2012. okt. 29. 14:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Amúgy igen,ez normális,ő ilyen,és kész!

Én azt mondom,ha ennyire úgy érzed,hogy igazságtalanul bánik veled,akkor fogad meg a tanácsát.

Van aki nem szereti,ha a hibáit emlegetik,csak ő szereti bacogatni a másikat,az ilyenek nem változnak,azért ilyenek,mert nekik fáj az igazság!!!

2012. okt. 29. 14:57
 12/23 anonim ***** válasza:
ha sokszor cirkuszol öleld át, fogd meg a kezét és mond azt hogy szeretlek és ne veszekedjünk! ha erre sem nyugszik meg, akkor lépj le.
2012. okt. 29. 14:58
 13/23 A kérdező kommentje:
Mármint az 5-ösnek szólt. :)
2012. okt. 29. 14:58
 14/23 anonim ***** válasza:

ma 14:57

nem!

2012. okt. 29. 15:00
 15/23 anonim ***** válasza:

Látom te vagy a férfi és férfi ismerőssel mentél haza. A barátnődtől kellene megkérdezned miért volt ez baj. Ha mésg csajt vittél volna...

Amúgy ez tipikus női duma amit a barátnőd nyom. ( tudom hisz én is csináltam) Na egyszer nagyon megleckéztetett a párom( most már férjem) a sokadik ilyen után. Csak néztem. Teperhettem nő létemre utána elég hosszú ideig. És rájöttem milyen felszínes hülyeségeket hordtam össze. Na azóta 2x meggondolom mit mondok, és hülyeségeken nem vitázunk.

2012. okt. 29. 15:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Folyamatosan azt hajtogatta, hogy a háta mögött, a tudta nélkül vittem haza az ismerősömet. Ezen akadt ki. Merthogy az ő lakása és én mit képzelek, hogy minden jöttmentet hazaviszek. Állítólag, mindenki a pártjára állt és mindenki megértette, hogy mi a problémája, egyedül én nem.
2012. okt. 29. 15:04
 17/23 A kérdező kommentje:
Tény, hogy személyesen nem ismeri az illetőt, de én 12 éve ismerem és nem lopós, ha esetleg ez volt a gondja.
2012. okt. 29. 15:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha az ő lakása,beleszólhat,hogy kit viszel oda,de ez sem szép dolog,viszont az jogos,hogy miért nem szóltál,hogy megy valaki!

Én a páromnál lakom,és mindig szólok ha jön hozzám valaki.

2012. okt. 29. 15:11
 19/23 anonim ***** válasza:

Amúgy mióta vagytok együtt? Mennyire komoly ez az együttélés?

Mert szerintem egy komoly kapcsolatba az ilyen típusú számonkérések nem helyénvalók. Te is csak vendég vagy nála vagy komolyan a párja vagy akivel komolyan is együtt éltek.

Ezt kellene kitalálnia. Évek múlva is a fejedhez vágja? A férjemmel az én házamban lakunk, de neki is van egy. De olyan szinten közösnek vélünk mindent hogy eszembe sem jutna ilyennel megbántanom. ( mondjuk ő talán rögtön el is költözne vagy hallgathatnám állandóan ha valamihez nyúlna hogy szabad kivennem egy poharat vagy ez csak a tied. stb...)

2012. okt. 29. 15:18
 20/23 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt, van egy közös gyerekünk is.
2012. okt. 29. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!