Van olyan hogy mindkét szülő "szép" és a gyerek csúnya lesz?
Anyu nagyon szép lány volt.
Hosszú szőke haj,kék szemek, teljesen szimmetrikus arc,pici orr,szép száj.
Olyan igazi barbie baba kinézete volt.
Apunak is szép szimmetrikus arca,nagyon jó vonásai voltak.
Nekem meg tiszta asszimetrikus fejem van és iszonyat csúnya vagyok :S
Ez hogy működik? A szép embereknek hogy lehet nem szép gyereke??
17/L
Ki érti ezt...
:)
Amúgy az is tök érdekes,hogy a féltesóm rohadt helyes lett.
Atletikus alkatú,tesitanárnak készült,és arcra is nagyon jól néz ki.
Szóval valószínüleg apu génjei szóltak bele abba hogy nézzek ki....
A genetika kiszámíthatatlan, kiben mik rejtőznek, milyen ágról milyen vonások kerülnek elő.
Mint pl. az örökletes betegség: SENKINEK nem volt a családban pikkelysömöre, ameddig vissza tudtak emlékezni, én mégis bokától-tokáig tele szoktam lenni...
11es vagyok újra.
Képzeld voltam egyszer egy számomra ismeretlen nagynéném temetésén.Én állítólag apámra hasonlítok,tény hogy másban nem látom magam.Az elhunyt rokon az apai nagyanyám testvére.Na ott aztán a temetésen csomó mindenkire hasonlítottam,Unokatesókra,nagynénikre,sosem láttam őket azelött,erdélyből származott nagyanyám.
Én nem vagyok vmi szép, a párom sem Brad Pitt...
A kislányunkat viszont mindenütt megcsodálják.:-)
Hát fene tudja. Az én szüleim is nagyon jól néztek ki, apám szuper jóképű (volt, most már hatvan felett), anyám után is bomlottak a pasik. A nővéreim is szépek, nekem utolsónak már nem jutott semmi ebből.
Ráadásul furcsa, de nálunk a nagyszülők is jól néztek ki, az unokatesóim is szépek, én vagyok talán az egyetlen a családban, aki a kis szürke veréb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!