Mit tehetek, ha a párom nem tud igy betegen elfogadni?
16:48-as. :)
Fiatal vagyok még ahhoz, hogy a négy fal között görcsöljek. :) No meg mitagadás elég akaratos, ami ilyen helyzetben sokat segít. :)
(16:33)
Egy valami biztos. Ha napmintnap sajnáltatod nála magad, akkor azt tuti megunja majd.
Ha "csak" az a baj,higy nem vagy túl jól, meg gyenge vagy, dokihoz jársz, stb, és ez bántja a fejét, akkor meg hagyd jah.
Véleményeket kértél,de nem reagálsz sehogy sem rájuk.Nem volt hasznos a számodra egyetlen hozzászólás sem?
Szerintem neked valóban komoly pszichés problémáid vannak,és ezért vannak a fizikai tüneteid.Ezzel orvoshoz kellene menned ha nem sikerül megoldanod.Csakhogy te sajnálatot vársz mindenkitől,hogy téged szegény beteget nem pátyolgat örökké a környezeted.A párodtól is a válaszolóktól is ezt várod ezért nem írsz semmit,mert nem támogat ebben mindenki.Hidd el nem mennél vele semmire.
20 évesen valóban nem kellene állandóan betegségi tüneteket produkálni,és egy fiatal férfinak sem kellene állandó gondot okoznod ezzel ami nem csoda ha idegesíti.Mert gondolom ha komoly bajod lenne akkor kezelnének.Ez viszont,hogy lelki gondjaid vannak,gyomorhurut,legyengült szív(ezt nem tudom honnét vetted,de ne éld bele magad túlzottan mert csak ártasz vele magadnak)depi...stb..
Vizsgáltad ki magad teljesen,ha nem találnak semmit(ami valószínű) akkor pszichológus.Így nem lehet élni,és nem várhatod ezt a párodtól sem.
Válts életszemléletet is,fiatalok vagytok,éljetek szórakozzatok dolgozzatok,építgessétek tervezgessétek a jövőtöket.A negatív gondolkodás is sokat javítana az állapotodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!