Mit tehetek, ha a párom nem tud igy betegen elfogadni?
Ez csak egy átmeneti állapot nálad, hamarosan meg fogsz gyógyulni. Annyit meg csak kibír, nem?
Itt van egy cikk a betegségről.
Legyengül a szíved?Ezt,hogy érted,orvos mondta neked?
Gyomorhurut is,szerintem neked komoly pszichés problémáid vannak.Nem voltál vele még orvosnál?Menj mielőbb,mert komolyabb baj is lehet ebből.A családi háttered milyen otthon,úgy értem a szüleid,szeretetben békében nőttél fel?
"ha vele maradsz továbbra is ezt fogod kapni"
ez a része, nem igaz... hiszen ő is megmondta, hogy ki fog dobni, meg még1szer beteg merészelsz lenni...
hát hagyd ott... biztos nem szerelemből van veled...
1.)
Honnan tudjátok, h lány a kérdező?
2.)
Ez a sok betegség pszichés eredetű, vagy valamilyen genetikai, születési rendellenességre vezethető vissza?
Nem lehet, hogy csak egy sokkterápiával akar rád hatni, hogy ne produkálj újabb és újabb betegség tüneteket?
(persze csak, ha tényleg lelki okai vannak a tüneteidnek...)
Szia!
Nem tudom, hogy mikre gondoltál "lelki gondok" alatt, és nem is szeretnék pálcát törni hogy kinek van igaza.
De valóban, attól még hogy az ember beteg, nem feltétlenül kell elhagynia magát.
Ezt neked kell érezned mennyi igazság van abban amit a párod a fejedre olvas, de szerintem ha ennyit betegeskedsz keress fel egy jó pszichiátert, mert sokat segithet.
Lehet hogy a fizikai panaszaid megmaradnak de talán a hozzáálálásodon lehet változtatni, hogy ne ugy kezeld magad mint aki 'beteges'.
Én pámikbeteg vagyok 4 éve, (elég csunya rohamokkal helyenként és gyógyszeres kezeléssel), de ha a te saját hozzáállásod pozitiv, ő is másként fog kezelni.
A pasik nagy része nem tud mit kezdeni a 'lelki' bajokkal, és hidd el neked sem lenne jó ha a fiatal éveidet ilyen miliőben töltöd.
A fizikai betegség (mint a te esetedben a gyomorhurut), természetesen nem félvállról kezelendő, de a hozzáállásodon változtatnod kell.
Sajnos a lelki gondokat a pasik előbb-utóbb meguinják., ugyhogy sok szedd össze magad, beszélj a pároddal és keress fel egy szakembert. :)
Jobbulást.
26L
16:33-nak:
Pánikbetegként ilyen hozzászólást írni, már fél gyógyulás! :-)
Gratulálok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!