Kérdezzem meg hogy nállam aludhat?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,és lett pasim (első).Már 3 hete járunk és sokszor voltunk már egymásnál,de arra gondoltam,hogy aludhatna nállunk.Nem tudom hogy merjem e megkérdezni a szüleimet,mert azt szeretném hogy a szobámban aludjon,de a szüleim lehet hogy csak a vendégszobába engednék,hogy aludjon.Merjem megkérdezni a szüleimet?Vagy inkább haggyuk az egész egymásnál alvást?2012. okt. 27. 14:15
2/16 anonim válasza:
Hát ha aludni akartok, akkor ezt beszéljétek meg, a szüleiddel is, bár 3 hét nem hosszú idő.
16/L
3/16 anonim válasza:
Igen felejtsd el. Én lennék az anyád biztos, hogy nem engedném, és minden normális anya így van vele.
4/16 anonim válasza:
nekem több mint 7 hónapja van barátom, de még mindig nem engedik, de attól függ, mennyire engedékenyek a szüleid.
bár szerintem elég korai még 3 hét után. :)
de megkérdezheted, egy próbát megér.
16L
5/16 anonim válasza:
Ezt igy megkérdezné tölem a 14 éves lányom egyrészt köpni-nyelni nem tudnék, másrészt keresném a kamerákat mert ez tutira ilyen kiváncsi kamerás átverés.
Odahivnám a srácot és ő saját maga döntene úgy hogy ő nem is akar itt aludni.
6/16 anonim válasza:
Én sem engedném akár aludnátok akár nem, fiatal vagy és az három hét meg semmi.
23N
7/16 anonim válasza:
"Már 3 hete járunk"
Csak 3. hete járunk, így kellett volna írnod.
8/16 anonim válasza:
14 évesen,három hét után sehogy!
9/16 anonim válasza:
Előbb tanulj meg helyesen írni! Aztán pasizhatsz kedvedre!
10/16 anonim válasza:
Apa vagyok, lányom van és egyáltalán nem egyeznék bele. Megtiltanám. Néhány év múlva beszélhetnénk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!