Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most érzelmi zsarolás?

Ez most érzelmi zsarolás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szuleim elváltak én az anyukámmal élek mindkettonek van már másik élettársa.

Az anuykám élettársát szeretem az apukámét viszont nagyon utálom.Rettenetesen.

Bár ok ezt ne tudják.

Az apukám nagyon szretet engem ,de hajlamos megsértodni minden apróságon,meg ilyenek.Az apum gazdag eléggé de anyukámékal is normálnál picit jobban élunk,de itt azért már meggondoljuk mibe adunk pénzt.

Aze gyik hogy apum semmit nem fizet ki amit anyukámnakszuksége lenne pl járok magántanárhoz angolra és somem adja oda az osszeget pedig megegyeztek ebben.

A KéRDéS TAGLALáLSA MOST JON:

Na,az apum szoktam azt csinálni hogy pl el akrnak menni az élettársával moziba pl egy akciófilmre de én utálom ezeket a filmeet én pedig meg is mondpm hogy nem szeretnék menni.Erre azt mondja sértett hangon hogy:"amikor mi nem szeretunk egy filmet akkor is elegyunk veled,akkor te mért nem jossz?"

Meg sokszor mondják hogy milyen onzo,meg sunyi vagyok kis aproságokért.

Pedig NEM vagyok az.Anyum is mindg mondja meg a kornyezetem is hogy milyen kedves joszívu vagyok.

EZ MOST ZSAROLÁS?

Eléggé rossz az is hogy amikor odamegyek hétvégén hozzájhuk akkor az apukámmal egy percet sem lehetek egyedul mert az undok élettársa mindig kotnyeleskid ésa nem hagyja.Meg mindig rám van szolva minden kis aproságért amikor meg o(az élettárs)csinálja akkor elég egy bocsi semi letolás.

Hangsulyozom apumnak én vagyok a szem fénye de akkor hogy lehetnek ilyenek?Nem veszi észre hogy utál engem a párja?

Kérôek segítsetek mi lehet erre a megoldás???

Am 14 lány vagyok.Jótanuló.

Bocsi a régényért amit írtam.

2012. okt. 26. 14:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a válaszokat megpróbálom véghezvinni a kozos programot.koszonom.
2012. okt. 29. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!