Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van jobban igaza?

Kinek van jobban igaza?

Figyelt kérdés
Nővérem nem első alkalommal flörtölős emaileket váltott más pasikkal. Férje mindig rájött, de most nem tudja elnézni. A tesóm sérelmezi miért nézegeti a fiókjait, leveleit a férje. Neki miért nem lehet magánélete, magán jellegű levelezése? Férjr szerint házasságban nincs titok, és ő amugy is csak akkor nézett bele levelezésbe ha tesóm viselkedése gyanút keltett. Sajna mindig igaza lett. Tesóm meg ki van akadva miért ellenőrizgeti férje és nincs magánélete, nem csinált azt mondja semmit. Szerinte a szerelmes jellegű levelezés másik fickóval az semmi. 19 év és két kisgyermek van mögöttük. Hogy győzzem meg nővérem, hogy házasságban nincs ilyen? Vagy igaza lenne? Válás szélén állnak.

2012. okt. 26. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy házas embernek - legyen az férfi vagy nő - a magánélete a párjával, családja körében zajlik, nem idegen férfiakkal.

Valóban nem vall túl érett viselkedésre, amit művel, tipikusan az a nő, akinek marhára nem kellett volna férjhez mennie. Remélem, a férj a sarkára áll, és lehetőség szerint nálad maradnak majd a gyerkőcök. Ez nem házasság, csupán az intézmény pocskondiázása, a nővéred pedig nem családanya.

(nő)

2012. okt. 26. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor irkál unalmában, vagy megy is randizni? Én is, nejem is ír olyat, hogy kedvesem, drágám, stb, de azt tudjuk, hogy ez csak dumálgatás itt a neten. Nem talizunk, randizunk. Semmi hatással nincs a házasságunkra.
2012. okt. 26. 15:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon, ha valamiért azt írom, hogy rendbe kell hozni a házasságot, azért mindig le vagyok pontozva. Mókás.
2012. okt. 26. 16:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Házasságban, de még párkapcsolatban sincs ilyen, hacsak nem egyeznek meg a felek, hogy ez belefér.

Persze, nem kéne a férjnek "kutakodni", de én amondó vagyok, hogyha a másik gyanús és megváltozik, jobb kideríteni valahogy, mintsem hazugságban élni.

2012. okt. 27. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!