Mit tegyek, hogy el tudjak beszélgetni a párom szüleivel, hogy legyen miről?
Én 2 és fél év alatt is itt tartok. Ha csak az anyukája van ott, még elég jól el tudok beszélgetni vele, vannak ugye közös témák, mint főzés, stb. De az apja megjelenik, vége. Csak ő beszél mindenféléről, lehetőleg ezredszerre is elmeséli ugyanazt az unalmas sztoriját, viccét. Ha én mondok valamit, bármit: úgy kussolnak, mintha valami baromságot mondtam volna. Inkább meg sem szólalok.
Nem miattam van, én dolgoztam náluk idősebb emberekkel is, bármelyikkel simán végigbeszélgettem a műszakot. Olyannal nem lehet mit kezdeni, aki csak a saját hangját szereti hallani. Ha mégis az ember másról beszél és nem is vele, akkor is közbevág valamit, ami nem is oda tartozik. Pl. anyósom kérdezett, hogy vagyok, mert betegeskedtem sajnos hónapokig. Alig mondtam 1 mondatot, valami marhára oda nem illőről nekiállt após dumálni.
Én több mint 3 éve vagyok ezzel így... most is itt van nálunk az anyósom és dolgozik a férjem úgyhogy majd nekem kell szórakoztatni... csak épp semmiről nem tudok vele beszélgetni mert őt egyrészt nem érdekli amit én mondok, másrészt meg nincs semmi érdekes az életében ezért ő se mesél semmit (az is benne van, hogy NEKEM nem mesél mert én nem érdeklem egyáltalán)... tök kellemetlen, mindig kérem a férjem hogy ne hagyjon vele egyedül de hát az a férjemmel szemben is kellemetlen :(
Nem nagyon látok megoldást :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!