Már nem szeretem? Vagy ez normális?
Régebben ha a barátnőm rám nézett, hozzám szólt vagy csak a közelemben volt fura érzésem volt. Ha még hozzám is ért vagy mosolygott meghaltam. Mostmár nem érzek semmi ilyet, olyan mintha csak megszokából lennék vele. Azért szerettem bele mert opyan lány volt már akkor is aki mindig vidám, mindenkivel barátságos és te is boldog leszel ha melletted van. Ezt még mindig szeretem benne de már semmi nem olyan mint régen. Már együtt élünk és szeretnénk összeházasodni de félek hogy egy idő után megunnám vagy nem tudom. Úgy érzem hogy már csak megszokásból várom haza.
25F
Gondolom, az természetes, hogy idővel valamennyire a szenvedély. Tudni nem tudom, mert évek óta együtt vagyunk a párommal, de ezt még nem tapasztaltam.
Amikor felszáll a rózsaszín köd, akkor derül ki, hogy igazából mennyire szeretjük a másikat és igazán vele akarjuk-e leélni az életünket. Ha most nem vagy benne biztos, hogy szereted ennyire (a kérdésedből ez jön le), akkor lehet, egy darabig még nem kéne összeházasodnotok, amíg tisztába nem jössz az érzéseiddel.
Újítsatok.
Menj el a munkahelye elé és menjetek el kajálni valamit, moziba, kicsit lendüljetek ki a hétköznapokban. Én hiszek abban, h a rózsaszín ködből évekig, évtizedekig marad valami és soha el nem fogy. De ezért tenni kell MIND a KETTŐTÖKNEK. Néha kell arra a tűzre egy kis gyújtós, h a tűz ne aludjon ki soha! Ha mindketten akarjátok menni fog! Hajrá!
Én a négyeshez csatlakozom. Minden szerelem elmúlik, átalakul szeretetté, tiszteletté stb.
És az összeköltözésnek ezek a buktatói. Viszont azért, hogy ne unjátok meg egymást, színt kell vinni a kapcsolatotokba, éppúgy, mint a házasságba is!
Randizzatok újra, mint valaha, csináljatok egész más dolgot, mint eddig, sétáljatok kéz a kézben stb.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!