Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem szeretem? Vagy ez...

Már nem szeretem? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Régebben ha a barátnőm rám nézett, hozzám szólt vagy csak a közelemben volt fura érzésem volt. Ha még hozzám is ért vagy mosolygott meghaltam. Mostmár nem érzek semmi ilyet, olyan mintha csak megszokából lennék vele. Azért szerettem bele mert opyan lány volt már akkor is aki mindig vidám, mindenkivel barátságos és te is boldog leszel ha melletted van. Ezt még mindig szeretem benne de már semmi nem olyan mint régen. Már együtt élünk és szeretnénk összeházasodni de félek hogy egy idő után megunnám vagy nem tudom. Úgy érzem hogy már csak megszokásból várom haza.

25F

2012. okt. 25. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
A nagy szerelem mindig elmúlik, és helyette mély szeretetet, tiszteletet , és békét érzel. Minden szerelemből ez lesz eldöntheted hogy keresel újat higy abból is ez legyen vagy maradsz vele.
2012. okt. 25. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, az természetes, hogy idővel valamennyire a szenvedély. Tudni nem tudom, mert évek óta együtt vagyunk a párommal, de ezt még nem tapasztaltam.

Amikor felszáll a rózsaszín köd, akkor derül ki, hogy igazából mennyire szeretjük a másikat és igazán vele akarjuk-e leélni az életünket. Ha most nem vagy benne biztos, hogy szereted ennyire (a kérdésedből ez jön le), akkor lehet, egy darabig még nem kéne összeházasodnotok, amíg tisztába nem jössz az érzéseiddel.

2012. okt. 25. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Ez a szerelem a hamvába hullt. Nem szabad összeházasodni. A jelek szerint valóban meguntad és csak a megszokás tart mellette. Ez baj, ha már a házasság előtt jönnek ezek az érzések. Csak szerelembő házasodj! Legalábbis először.
2012. okt. 25. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Újítsatok.

Menj el a munkahelye elé és menjetek el kajálni valamit, moziba, kicsit lendüljetek ki a hétköznapokban. Én hiszek abban, h a rózsaszín ködből évekig, évtizedekig marad valami és soha el nem fogy. De ezért tenni kell MIND a KETTŐTÖKNEK. Néha kell arra a tűzre egy kis gyújtós, h a tűz ne aludjon ki soha! Ha mindketten akarjátok menni fog! Hajrá!

2012. okt. 25. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
amit az elején érzel, az mindig elmúlik.. a csodák mindennaposak lesznek, és már csak néha eszmélsz rá, hogy mennyire szereted. Itt már az dönt, hogy vele akarod-e megélni a következő csodát: gyerekek, család, vágysz-e arra, hogy majd 60 év múlva odacsoszogjon hozzád és a virágairól beszéljen neked. Mert ha ez az érzés nincs meg, akkor tényleg ne házasodjatok, de amire te gondolsz, az szerintem minden kapcsolatban elmúlik..
2012. okt. 25. 21:15
 6/7 anonim válasza:

Én a négyeshez csatlakozom. Minden szerelem elmúlik, átalakul szeretetté, tiszteletté stb.

És az összeköltözésnek ezek a buktatói. Viszont azért, hogy ne unjátok meg egymást, színt kell vinni a kapcsolatotokba, éppúgy, mint a házasságba is!

Randizzatok újra, mint valaha, csináljatok egész más dolgot, mint eddig, sétáljatok kéz a kézben stb.

Sok sikert hozzá!

2012. okt. 25. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Eddig egyszer éreztem azt valaki iránt még évek múlva is, hogy minden nap hálát adok a sorsnak, hogy ez a gyönyörű, okos férfi az enyém. Akkor már én se voltam lángolóan szerelmes, de ugyanolyan vonzónak, különlegesnek láttam a páromat mint az elején. Amit most te érzel, sajnos ez a legtöbb esetben így van. Nagyon ritka, ha olyannal találkozik valaki, amit fentebb írtam. Nekem is csak egyszer volt ilyen szerencsém. És könnyen lehet, hogy először és utoljára...
2012. okt. 25. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!