Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok irni nekem pszihológu...

Tudnátok irni nekem pszihológusra vagy hasonlóra mail címet akinek irhatnák problémáimról?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 01:02
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. okt. 24. 03:26
 2/5 Mara Acoma ***** válasza:
Nem próbálsz meg inkább barátokat keresni? Lehet, hogy az is nagy segítség lenne. Vagy csak úgy elbeszélgetni egy idegennel itt, tapasztalatokat cserélni, kibeszélni magadból ami bánt. Ha ez nem segít, akkor fordulni dokihoz:)
2012. okt. 24. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megírod akkor is személyes konzultációt fog javasolni, hisz neki abból van a pénz.
2012. okt. 24. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
az orvostudakozó nevű oldalon vannak szakemberek, van köztük pszichológus is, nekik tudsz írni.
2012. okt. 24. 14:25
 5/5 Némethné Nagy Aranka válasza:
Ha eljutsz az orvoshoz és gyógyszert ajánl nyugtatót kedélyjavítod semmiképp ne szedd be, mert függővé válsz és életed végéig kell szedned. Javaslom Neked, hogy szedjél B, D vitamint és magnéziumot az javítani fog a gondolkodásodon saját magad rájössz a problémád megoldására.A gyógyszertári B vitaminnal vigyázz,hizlal. Én évek óta szedek olyant, aminek nincs ilyen hatása. Ha érdekel privátba megírom.
2012. okt. 27. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!