Miért bíz meg ennyi mindennel a főnököm?
Novemberben kerültünk oda hárman, mint új munkatárs. Elég sok régi dolgozó ott van, olyanok is, akik már 9éve ott vannak. Kb 15en vagyunk az üzletben. Az elején még nem bízott meg semmivel, de mára ez rendszeres lett. Ráadásul hiába vagyok ott 9hónapja, még nagyon sokat kell tanulnom, mert sok mindent nem tudok. Most egy olyannal bízott meg, amiről azt sem tudtam, hogy micsoda. Beszélt én meg csak néztem bután, h mi a f.sz ez. Igaz mára összeállt a kép, de a pluszmeló elvisz egy csomó szabadidőmet. Ráadásul meetinget tartanom az egész üzletnek és fel kell készítenem őket egy bizonyos dologból. De én utálok szerepelni és sok ember előtt beszélni. Már előre kiborulok attól, hogy olyan embereknek kell meetinget tartanom, akiknek jóval több a tudásuk, mint nekem. Nem lett volna egyszerűbb egy olyan munkatársat megbízni ezzel, aki már rég óta ott van és jobban vágja ezeket???? Már most stesszelek ettől az egésztől...
Igaz eddig is megbízott kisebb dolgokkal és minden után megdicsért, h szuper amit csináltam, de ez a feladat azért nem sorolható egy kategóriába a többivel... sokkal komolyabb...
Miért csinálja ezt? Néha azt gondolom pikkel rám, ezért csesztet állandóan. Nagyon sok olyan ember van, akit meg nem bíz meg semmivel, akiknek nem ad plusz feladatot...
Én mint Főnök mondhatom, azt a 'lovat' kell ütni amelyik a legjobban húz.
Az én Főnököm is ezt tette velem. "teszi még most is"
Utána meg csak nézed miből lesz a cserebogár.
3 lehetőség:
1. Ahogy előttem írták, azt a lovat ütik, amelyik húz.
2. "Terve van veled". Az én melóhelyemen velem ugyanez a helyzet szeptember óta mindig azt hiszem végre olyan melót kapok, amit már csináltam, és nem kell vele szenvednem... de aztán főnök mindig új kihívással jön elő, de ez elég egyértelműen azért van, mert ösztöndíjjal kerültem oda, és hamar akar belőlem sok mindenre használható munkaerőt faragni... Nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet? látja, hogy belőled lehet még valami és ezért?
3. Tényleg utál, és le akar égetni, de nem hiszem...
Ja és az én példámból kiindulva, ha a kettes a helyzet, akkor nyugi! Nekem is minden új projektnél meggyőződésem, hogy erre én nem leszek alkalmas... aztán valahogy csak megcsinálom, és akkor lehet örülni. :)
Még egy valami: Ha sokáig folytatódik a helyzet, akkor az első a megoldás.. ez esetben állj majd a sarkadra, de addig örülj, hogy mindig új dolgot tanulsz, az ilyet meg kell becsülni, akármi is az ok!!!
Köszönöm a válaszokat. A párom is azt mondta, azért van ez, mert bízik bennem, h jól megcsinálom, de nem hiszem, hogy én lennék az egyedüli, aki alkalmas ilyen feladatok elvégzésére. Persze örülök, hogytanulhatok, meg szeretem a kihívásokat, csak picit bosszant, h ez a meló mondjuk az egész hétvégémet elveszi, meg a szababdidőm nagy részét, amiből meg nincs nagyon sok. Persze valamit valamiért.
Ja bent meg már furán néznek rám emiatt, és kapom a beszólásokat. Én meg inkább a nyugit szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!