Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire nehéz? 14/l

Miért ennyire nehéz? 14/l

Figyelt kérdés

Pályaválasztás.. meghallom a szót és rosszul leszek..

Voltam pályaválasztási tanácsadáson.. a mezg. a "nekem való"

Találtam egy iskolát és egy képzést ami tetszik:

A szakma: Gazda, leírása: [link]

Anyumék egyszerűen utálják.. anyum egészségügyre akar(t) küldeni nem birom a környezetet.. elég sokat voltam kórházban (problémák a lábammal) és egyszerűen gyűlölök oda menni.. nem bírnám azt a munkát.. :|

Apum rendőrtisztire de megmondtam neki hogy felejtős!! kb. fel is fogta.. (remélem.)

Miután tegnap este írtam nekik egy 12 oldalas mini könyvet, hogy miért pont az a suli és miért pont a mezg. azután ma reggel azt mondta anyum, hogy legyek vendéglátó..cukrász vagy szakács.. de egyszerűen nem vágja hogy annak nincs se vasárnap se karácsony se húsvét ott dolgozni KELL.. a gépeket le tudom rakni egy napra.. de pincérként nem tehetem meg hogy nem dolgozok mert karácsony van.. :\

Hogy tudnám őket megggyőzni?? egyszerűen hajthatatlanok.. ma már ordibálva mondták, hogy már lesz*rják mit csinálok .. egyszerűen utálom..

és persze azt hiszik, hogy a barátom (nem járunk csak haver barát..) miatt mennék oda.. -.- mert biztos tetszik stb.. jó tényleg de péntekig azt sem tudtam hogy ő is ide jár.. -.-"

Bocsi, hogy nagyon hosszú, de muszáj volt kiadnom magamból..

(ui.: ugyanebben a suliban van egy olyan hogy kereskedő, és irodai asszisztens.. ez már jobban tetszene nekik..)

2012. okt. 23. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*2 év nappalin kitanultam a szakmám
2012. okt. 23. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem azon gondolkozz el mennyire akarsz főiskolára vagy egyetemre menni. ha igen akkor lehet választhatnál úgy is, hogy minél erősebb sulit válasz. egy olyan helyen ahonnan kevesen mennek tovább, neked is rosszak lesznek az esélyeid.
2012. okt. 23. 12:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Igazából az egyetemmel vagy a fősulival az lenne a baj hogy a szüleim nem állnak úgy anyagilag, hogy 100% os biztonsággal tudják fizetni.. (sajnos) de ha már van egy szakma a kezemben van munkám tehát biztos a megélhetésem és esetleg tudok félrerakni akkor már a továb tanulásom is tudom fizetni.. ebből a suliból azokról a szakokról amihez adnak érettségit onnan a diákok 85%-a tovább megy tanulni.. (szerintem nem olyan rossz arány)..

Gimibe azért nem akarok menni mert neki állok kb. 25 évesen dolgozni .. nincs se szakmai gyakorlatom se tapasztalatom.. ergo nem tudok túl jó helyet szerezni.. és még a család alapítás is ott van.. és jegyezzük meg ott is legalább 3 évig (esetleg gyereket szeretnénk maajd) kiesek a munkából.. tehát leszek vagy 30 éves mire tudok rendesen dolgozni... tudom hogy az állatok mellet sincs se ünnep se vasárnap.. de azt már megszoktam.. (ló, kutya stb..)

Hmm és anyum azt hiszi hogy tetszik.. -.-"

2012. okt. 23. 13:13
 14/15 A kérdező kommentje:
"Hmm és anyum azt hiszi hogy tetszik.. -.-"" (a srác..:D)
2012. okt. 23. 13:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor: fejelmények.. : a gazda szak nem ad érettségit de estiben le tudom tenni az utolsó két évben a gyakszi mellett..
2012. okt. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!