Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem az apám egyik barátján...

Tetszem az apám egyik barátjának? Lenne esélyem? Szülők, ti mit szólnátok, ha idősebb barátja lenne a lányotoknak?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik,mert nem az a sörhasú pasi,hanem minden nap sportol(nyáron láttam félmeztelenül és olyan teste van,hogy azta...),van stílusa,vicces és udvarias.De egy nőcsábász,mindenki azt gondolja,hogy neki már az életben nem lesz családja.Ő olyan tipikus agglegény,folyton külföldön van(imád utazni),pénzzel bármit elintéz és éli a gondtalan életét.

Múlt héten véletlenül összefutottunk a belvárosban,elhívott ebédelni és utána haza is hozott.Tök jót beszélgettünk és mondta,hogy pár napra elutazik,de miután hazajött,találkozhatnánk esetleg,ha van hozzá kedvem.Talán őrült gondolat,de nem lehet,hogy tetszem neki?

Lehet,hogy csak én kombinálom túl...

De ha tetszem neki,akkor még itt vannak a szüleim.Nem hiszem,hogy repdesnének az örömtől,ha ez kiderülne.Ha a ti lányotoknak lenne idősebb barátja,hogy reagálnátok?Kiakadnátok vagy nem érdekelne a dolog?

Köszönöm a válaszaitokat.

2012. okt. 22. 15:58
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem esélyed lenne egy 2-3hetes szexalapú kapcsolatra, ha nincs ellenedre, hajrá. Nehezen hiszem hogy majd épp egy 17éves lány lesz, aki miatt feladná az eddigi jól bejáratott életét (te azt írtad nem reménytelen, de az, főleg h az apja is ilyen). A szüleid pedig...mire megtudnák, már rég szakítana veled a pasi, gondolom nem ilyen férfit kívánnak melléd, azon túl apud lehet hogy megszakítaná vele emiatt a barátságot. Van mit mérlegelni azt hiszem... (Férjem már azon kiakadna ha a barátja meghúzná a lányunkat, az már csak hab a tortán, ha még csak egy párkapcsolatra sem méltatja.)
2012. okt. 24. 22:52
 32/46 anonim ***** válasza:
25%

Teljesen érthetőek az érzéseid, ez a fajta vonzalom "a férfi" iránt.

Szerintem vágj bele, akár több randiba, ismerkedésbe is, de légy nagyon óvatos! Mindig csak egy picivel többet...

Még az is előfordulhat, hogy végül tényleg nem szeretne tőled semmit. Ezt neked kell majd érezned, nehogy összetörjön téged!

18/F

2012. okt. 25. 00:37
 33/46 anonim ***** válasza:
22%

Itt már szinte mindent leírtak előttem, de nézzük tárgyilagosan.

Két választásod van.

Vagy talizol vele, vagy nem.

Ha találkozol vele, és "ugyanazt nyújtod" mint az "elődeid", akkor egy leszel neki, a sok közül.

Ha viszont más is van benned és nem átlagos a személyiséged, akkor akár több is lehet a dologból.

A másik lehetőség, hogy nem talizol vele.

Ekkor viszont az van benne a pakliban, hogy nagyon sokszor fog az eszedbe jutni még évek múlva is, hogy mi lett volna akkor, ha mégis találkozol vele.

Nehéz okos tanácsot adni.

2012. okt. 25. 10:31
 34/46 anonim ***** válasza:
97%

Felejtős.

Keresgélj 18-25 éves korosztályban, jobban jársz, hidd el!

Nyilvánvalóan tetszel neki, de nem valószínű, hogy a Te emberi értékeid lebegnek a szeme előtt, sokkal inkább a rugalmas 18 éves kis hús izgatja...

2012. okt. 25. 11:02
 35/46 anonim ***** válasza:
98%
Abba nem valószínű, hogy beleszólnék, ha a lányomnak idősebb barátja lenne. Viszont, ha ez a barát az én haveri körömből kerülne ki, akkor a fickót kinyírnám.
2012. okt. 25. 14:05
 36/46 anonim ***** válasza:
98%
De ugye nem hiszed hogy érted majd megváltozik? Mert az a legnagyobb hiba amit mi nők elkövethetünk. A pasi épp annyi idős mint a férjem és el kell mondjam neked hogy a férjem szerint is ha egy 18 éves csajra fancsalodik valaki akkor gond van nála nyakon felül. Már nem lehet akkora nőcsábász rád startolt. A korban hozzá illő nőknek már vannak elvárásaik, ezért fordulnak ezek a pasik a fiatal csajszikhoz akiket még palira lehet venni.
2012. okt. 25. 14:14
 37/46 anonim ***** válasza:
4%

14:14

"A korban hozzá illő nőknek már vannak elvárásaik"

Hja, hja!

Mindegyik az anyagiakat nézi, és nem adja ingyen...

2012. okt. 27. 14:22
 38/46 anonim ***** válasza:
95%
Nem anyukádról volt szó, hanem azokról, akik a belső értékeket nézik...
2012. okt. 27. 16:21
 39/46 anonim ***** válasza:
25%
Milyen belső értékeket? Hát nem hiszem el, még nem láttam belső értéket egyet sem! Mik azok?
2012. okt. 27. 16:54
 40/46 anonim válasza:
65%

"Nem való 17 évesen hozzá, de tény és való, hogy a lányok több évvel érettebbek a velük egyidős fiútól! Ez tény.. "

Ez nem tény, hanem egy idióta közhely. A testi érettség nem egyenlő a szellemi és lelki érettséggel, hiba hiszitek ezt. Ha pedig nem vagy már tizenéves és ilyen baromságokban hiszel, az elég szomorú.

2012. okt. 28. 05:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!