Tetszem az apám egyik barátjának? Lenne esélyem? Szülők, ti mit szólnátok, ha idősebb barátja lenne a lányotoknak?
Nekem tetszik,mert nem az a sörhasú pasi,hanem minden nap sportol(nyáron láttam félmeztelenül és olyan teste van,hogy azta...),van stílusa,vicces és udvarias.De egy nőcsábász,mindenki azt gondolja,hogy neki már az életben nem lesz családja.Ő olyan tipikus agglegény,folyton külföldön van(imád utazni),pénzzel bármit elintéz és éli a gondtalan életét.
Múlt héten véletlenül összefutottunk a belvárosban,elhívott ebédelni és utána haza is hozott.Tök jót beszélgettünk és mondta,hogy pár napra elutazik,de miután hazajött,találkozhatnánk esetleg,ha van hozzá kedvem.Talán őrült gondolat,de nem lehet,hogy tetszem neki?
Lehet,hogy csak én kombinálom túl...
De ha tetszem neki,akkor még itt vannak a szüleim.Nem hiszem,hogy repdesnének az örömtől,ha ez kiderülne.Ha a ti lányotoknak lenne idősebb barátja,hogy reagálnátok?Kiakadnátok vagy nem érdekelne a dolog?
Köszönöm a válaszaitokat.
Teljesen érthetőek az érzéseid, ez a fajta vonzalom "a férfi" iránt.
Szerintem vágj bele, akár több randiba, ismerkedésbe is, de légy nagyon óvatos! Mindig csak egy picivel többet...
Még az is előfordulhat, hogy végül tényleg nem szeretne tőled semmit. Ezt neked kell majd érezned, nehogy összetörjön téged!
18/F
Itt már szinte mindent leírtak előttem, de nézzük tárgyilagosan.
Két választásod van.
Vagy talizol vele, vagy nem.
Ha találkozol vele, és "ugyanazt nyújtod" mint az "elődeid", akkor egy leszel neki, a sok közül.
Ha viszont más is van benned és nem átlagos a személyiséged, akkor akár több is lehet a dologból.
A másik lehetőség, hogy nem talizol vele.
Ekkor viszont az van benne a pakliban, hogy nagyon sokszor fog az eszedbe jutni még évek múlva is, hogy mi lett volna akkor, ha mégis találkozol vele.
Nehéz okos tanácsot adni.
Felejtős.
Keresgélj 18-25 éves korosztályban, jobban jársz, hidd el!
Nyilvánvalóan tetszel neki, de nem valószínű, hogy a Te emberi értékeid lebegnek a szeme előtt, sokkal inkább a rugalmas 18 éves kis hús izgatja...
14:14
"A korban hozzá illő nőknek már vannak elvárásaik"
Hja, hja!
Mindegyik az anyagiakat nézi, és nem adja ingyen...
"Nem való 17 évesen hozzá, de tény és való, hogy a lányok több évvel érettebbek a velük egyidős fiútól! Ez tény.. "
Ez nem tény, hanem egy idióta közhely. A testi érettség nem egyenlő a szellemi és lelki érettséggel, hiba hiszitek ezt. Ha pedig nem vagy már tizenéves és ilyen baromságokban hiszel, az elég szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!