Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak/vegyek anyum...

Mit csináljak/vegyek anyum névnapjára? (42 éves) 12/L

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Csaladi fotoalbum sajat kezuleg?

Egy nagyon szep vacsi? (mondjuk 3 fogasos, valaki segitsen be neked)

Egy "utalvany" toled egy 1napos kenyeztetesre?

(mikor keszitesz neki furdot, megmaszirozod,ksested a kormeit,stb...es o csak lazit egesz nap)

Meglepi piknik valahol a szabadban?

egy uveg a kedvenc borabol a nevevel ragravirozva...?

A 3 kedvenc filmje DVDn?

Amugy meg te ismered anyukadat :)

Sztem az ember altalaban annak orul a legjobban amit kezzel keszitenek, tehat idobe kerul es belefektetett energiaba, amig ra gondolsz <3

En allandoan draga,vasarolt ajandekokat kapok mindenkitol es megmondom neked az oszintet hogy altalaban szepen megkoszonom oket,es persze kedvessegnek tartom hogy gondoltak ram es penzt aldoztak ram de olyan szemelytelennek tartom az egeszet, a kreativitas hianyarol ne is beszeljunk.

Az eletem eddigi legjobb ajandeka a paromtol kapott, sajat kezzel keszitett es felturbozott ekszeres doboz volt.Pedig van penzunk barmit vehetett volna, de mar regota vagytam egy ilyenre es neha mondtam is hogy majd veszek anyagot es elkeszitem magamnak.De akarhanyszor ranezek vagy kinyitom mindig olyan jo erzes tolt el, hogy biztosan mennyit szenvedett mire elkeszitette :)

Sok sikert es anyudnak boldog nevnapot.

2009. aug. 9. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!