Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az anyám...

Mit csináljak, ha az anyám utál? 17L

Figyelt kérdés
Az se érdekli,hogy mi van velem,már alig beszélünk.A nyáron például lementem a Balatonhoz néhány napra,mert nagyon összevesztünk és fel sem hívott,hogy hol vagyok vagy mi van velem.Nem érdekelte.De mindig ez van...Fel sem tűnik neki,ha reggel elmegyek itthonról és másnap este jövök haza.

2012. okt. 22. 10:47
1 2
 11/12 anonim válasza:
Elsősorban NEKED kell megváltoznod,mert nagyon el vagy kényeztetve..anyukád azért olyan veled amilyen,mert azt hiszi h már nem szereted mivel alig vagy otthon..Az a tanácsom h legyél többet otthon,beszélgessetek erről a próblémárol mondd el neki h szükséged van rá és nagyon szereted,kérj tőle bocsánatot ha esetleg olyan dolgokat tettél ami nem helyes,menj oda hozzá lefekvés előtt és ölelgesd meg,élvezd ki minden percet amit anyukáddal tölthetsz mert ha már nem lesz a bűntudat fog gyötörni h ezt nem így kellett volna csinálni..:) Sok sikert,remélem segítettem valamennyit.:)
2012. okt. 29. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem nem utál anyád, sőt !
2013. okt. 25. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!