Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen meg lehet oldani h...

Benimay kérdése:

16 évesen meg lehet oldani h vhogy különköltözzek anyámtól?

Figyelt kérdés

Elegem van belőle... évek óta nem csinál semmit nem dolgozik mert mindig kitalál vmit h miért nem, csak itthon ül és mereszti a s.ggét!!! Amit meg én összeszedek diákmelókból azt meg mindig lenyúlja, most is összeszedtem 40 ezret amit szerettem vna magamra költeni erre bejelentette h annyi tartozásunk van h ha nem fizetjük be kikapcsolják az áramot... mindig benyeli a pénzem és elegem van ebből h kb kajára is alig van pénzünk :/ És szeretnék elköltözni innen de nemtom 16 évesen megtehetem-e, ő tuti nem engedné. Apámat nem ismerem, még amikor anyám terhes volt lelépett szal az nem járható út, csak különköltözni tudnék.

16/F

2012. okt. 21. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, ennyi idősen még hazavitethet, de mehetsz mondjuk vidékre suliba, és akkor kollégiumban lakhatsz. Ez később főiskola mellett is megoldható, és könnyebben eltartod így magad, mint egyedül egy albérletben.
2012. okt. 21. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
gyámhatóságnál kérheted az intézeti elhelyezésedet
2012. okt. 21. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is ezt tudnám javasolni.

Nagyszüleid esetleg nincsenek?

2012. okt. 21. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Az intézet szerintem nem oké, főleg nem egy 16 éves fiúnak, az még ennél a helyzetnél is rosszabb.
2012. okt. 21. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Vidéki iskola, vidéki kollégium jó ötlet..

Mást nem tehetsz, 16 évesen.

2012. okt. 21. 13:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja nem szeretnék intézetbe menni... ez a vidéki suli jó ötlet majd utánanézek köszi!

Nagyszüleim vannak de elég betegek szal az se jó :(

2012. okt. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!