Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül, aki a...

Van még rajtam kívül, aki a szüleivel él 33évesen?

Figyelt kérdés
Sajnos anyagi okok miatt lakok még otthon. Ki hogy tudja ezt kezelni, illetve a szülei,hogy viszonyulnak a dologhoz?
2009. aug. 8. 15:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Össze lehet költözni barátokkal haverokkal is,aki akar tud megoldást találni. Minket mai napig nem támogat senki,sajnos nem tudnak. Ja és nem érzem hogy hozzá lennék láncolva,mert imádjuk egymást!
2009. aug. 8. 16:44
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
16:44 - Nekem amikor először felmerült a költözés, nem volt párom, és nem voltak olyan barátaim se, akikkel össze tudtam volna cuccolni, a vidékieknek pénzük nem volt, a pestieknek (én is pesti vagyok) albérlet-igényük nem volt, és az otthonukban hely nem volt + 1 ember számára. Neked ilyen szempontból könnyebb, mert ti vidékről jöttetek fel ketten Pestre, szóval te könnyen beszélsz, de sokan most még diákként is küszködnek az albérlethez jutásért, mert vagy roggyant, vagy a pénztárcájuk nem engedi meg.
2009. aug. 8. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Engem a nagyszülők neveltek fel, saját lakás vásárlásban senki sem tudott támogatni, az én fizetésemből pedig lehetetlen lett volna. Amikor már nagyon idősek voltak, segítenem kellett így ha megengedhettem volna magamnak, akkor sem tudtam volna elköltözni. Így velük laktam addig, amíg el nem hunytak. Ez 40 éves koromban történt.
2009. aug. 8. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
a párom 34 évesen vele él, meg mostmár én is.
2009. aug. 8. 18:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Keresztapám 47 éves. Még otthon lakik. Ha segítene valamit és nem rúgna be folyton mamámék kontójára, nem is lenne ezzel semmi baj.
2009. aug. 8. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
van persze....a 47éves apám -.-
2009. aug. 8. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi a mamámékkal lakunk. Az ő házukba anyum 39 keresztapám 37 lesz oktoberben én 18 vagyok. A vőlegényem 26 ő is itt lakik. Szóval nincs benne semmi hogy még a szüleiddel laksz.
2009. aug. 9. 16:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Unokatesóm 36 éves, most költözött el, de csak azért mert összeházasodott...:)
2009. aug. 9. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!