Mit csináljak hogy anya ne ébredjen fel reggel?
:)))
Elképzeltem Apádat, és a kutyát...:)))
Nem szeretnék egyből kötözködni, de azért ne írjátok már, hogy mártírkodás!
Ezt az édesanyák szeretetből teszik és ezért inkább hálásnak kéne lennünk nekik.
Én még mindig itthon lakom, nagyon rossz alvó vagyok, későn fekszem (korán egyszerűen képtelen vagyok elaludni) és ezért nagyon nehezen megy a kelés.
És ciki-nem ciki, bizony van, hogy megkérem anyut, hogy keltsen, mert volt már, hogy a beállított telefon és két ébresztőóra ellenére is sikerült elaludnom...
Most pár hete megint munkakeresőben vagyok, szombatonként meg suliba járok és bizony van, hogy anyu meglep azzal, hogy "uzsit" csinál, mint kiskoromban :).
Persze ezt én is viccesnek tartom, mert általában veszek ételt ha van rá pénzem (azért bébiszittből bejön egy-egy kisebb összeg hetente), de azért mindig meghatódom és jó érzéssel tölt el, mikor a konyhapulton találok 2-3 szendvicset meg egy csokit :).
Soha eszem ágában nem volt lemártírozni ezért anyukámat.
Ő ilyen és imádom ezért. :)
Örülök, hogy van nekem.
L/25
édes vagy, h ennyire kímélni szeretnéd anyudat.
ő csak gondoskodni akar rólad, mint minden jó anyuka. pár év, és már nem is laksz otthon, ő pedig gondolom ki akarja használni az időt, amit veled tölthet.
ha nem tud leszokni erről a korán kelésről, akkor ne harcolj vele. inkább takaríts ki minden héten, mosogass el, menj boltba, vidd ki a szemetet, amikor kell, fizesd be a csekkeket a postán. ebből ő is érezheti, hogy értékeled, amit érted tesz, és ha már miattad felkel, akkor te leveszed a terheket a válláról.
én is megcsináltam ezeket 15-16 évesen, és anyum nagyon büszke volt rám, hogy hamar beletanultam az önállóságba.
hidd el, téged is bosszantana, ha valaki jófejség címszó alatt belezavarna a napirendedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!