Hogy oldjam meg azt a problémát hogy 19 évesen egy 14 éves lányt szeretek de a szülők állandóan csak idegesítenek hogy ezt ne meg azt ne, meg érezni azt a bizalmatlanságot? Hogy nyugtassam meg őket hogy minden rendben?
Az mutatja leginkább, hogy még MINDKETTEN gyerekek vagytok, hogy azt az egyszerű alaptörvényt nem veszed figyelembe, hogy egy emberrel együtt jár az ő helyzete is, amivel együtt vagy elfogadod, vagy nem. Esetleg kivárod/eléred, hogy a helyzet megváltozzon. A baj csak az, hogy 14 évesen még nem igazán van abban a helyzetben, hogy változtasson. Az párod és a szüleid viszonya nem rád tartozik, a szülők nem fogják nagyon hagyni, hogy egy 19 éves idegen gyerek szóljon bele az ő dolgaikba és nevelésükbe, meg próbálja őket manipulálni. Meg a szülőket valószínűleg nehéz lesz meggyőzni, hogy a lányuk már nem annyira fiatal, bár 4-5 év alatt biztos, hogy sikerül...
Ha hozzá vesszük azt is, hogy a szülők azt is tudják, hogy lehet, tiszavirág életű lesz a ti kapcsolatotok, akkor nem csoda, hogy így nézik a dolgot.
Összefoglalom: Itt nem neked, hanem a barátnődnek kell tennie valamit, ha egyáltalán tud. Mert ha nem, akkor bizony gyerek, akármit is szedsz össze a fejedben, meg akárhogy is pontoznak itt le mindjárt.
(30/f)
Kedves kérdező.. szerintem is nagyon normálisan állsz a dolgokhoz, maradj tényleg ilyen..nekem 15 évesen volt először kapcsolatom egy 20 éves fiúval /férfival. Természetesen nem feküdtünk le azonnal és a szüleim nem is engedtek el vele, ha buliba mentünk nagyon hamar otthon kellett lennünk:) csak nálunk lehettünk és később amikor megengedték, hogy ott aludjon, nem feküdhettünk együtt:) A lényeg, hogy minden "szabályba" belementünk, csak azért, hogy együtt lehessünk. Én sokkal komolyabb voltam a koromnál, ő pedig pont ezért volt velem. Szóval szerintem a válasz a kérdésedre, az idő.. hidd el, amikor már látják, hogy 1-2 éve együtt vagytok, nem lesz baj.. Egyébként mi 4 évig voltunk együtt..vele nőttem fel:)))
Ami pedig a szexet illeti.. sokan itt azt gondolják, hogy a 14 éves lányok még gyerekek.. sajnos vagy nem sajnos, már rég nem azok és sokkal többet tapasztaltak már szexuálisan mint pl. én 24 évesen. nem kell álszenteskedni..tisztelet a kivételnek (lásd a kérdező barátnőjét) ezeknek a lányoknak a testiség már rég nem idegen, feltesznek a netre magukról meztelen képeket..és a srácok azon versenyeznek, hogy ki legyen a következő a 14 évesen már kiélt lánynál...
Jöhet a lepontozás.
16:40-es vagyok megint.
Még annyit, hogy a mai világban egy kis korkülönbség nem árt. A férjemmel köztünk is 6 év van. Nálatok 5. Szerintem ez nem gond. Idő, türelem és kitartás kell! A szülőknek több idő kell, hogy megismerjék lányuk szerelmét, és bízzanak benne. Itt még csak a lány kora miatt van gond, de idővel már az sem lesz akadály ahhoz, hogy úgy együtt legyetek ahogy ti szeretnétek.
úristen XD nem értem a válaszadókat.
na mindegy.
14évesen kezdtem el járni valakivel..akivel azóta is együtt vagyunk. (most 17éves vagyok)
simán lefeküdhettek egyébként.
a szüleivel meg beszéljétek meg. az lesz a legtisztább.
ha nem értik meg, akkor is vágj hozzá "jóarcot" közben magadban gondolj amit akarsz;)
lényegében ez a ti kettőtök dolga.
szóval;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!