Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg azt a problémá...

Hogy oldjam meg azt a problémát hogy 19 évesen egy 14 éves lányt szeretek de a szülők állandóan csak idegesítenek hogy ezt ne meg azt ne, meg érezni azt a bizalmatlanságot? Hogy nyugtassam meg őket hogy minden rendben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, arról lenne szó tulajdonképpen hogy az én barátnőm 14 éves (nem régóta vagyunk együtt). Én vagyok az első barátja. Több dolgon is túl vagyunk már de talán most nem ez a lényeg. A lényeg az hogy úgy érzem mind a ketten nagyon szeretjük egymást, és tökre vágyunk egymásra. Igaz nem feküdnénk még le egy ideig, mert nem akarunk elkapkodni semmit (nem vagyok szűz) de azt viszont tökre idegesítőnek találom hogy mást se látok csak hogy árgus szemekkel figyelnek minket mindkét oldalról. Meg tök rossz azt hallgatni hogy még egy pár évig úgysem lehet semmi (mert törvény meg még gyerek..stb) Ti hogy oldanátok meg ezt a problémát? Hogy nyugtatnátok meg a szülőket hogy nem leszünk felelőtlenek? és még egy utolsó, ha végképp nem bírjuk akkor hogy adjuk ezt elő a szülőknek? mégiscsak 14 és én is jobban örülnék ha nyugodtan menne a dolog. (hogy előtte orvos látta stb.) Bocsi hogy hosszú lett (F/19)
2009. aug. 8. 00:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Bárcsak ilyen pasim volna... :) Az én barátom nagyon eröltette a szex témát, és végül nem is lett valami túl jó az első alkalom... :S

Az első együttléttel addig várj, amíg nem érzed úgy, hogy a lány is akarja, de TÉNYLEG, és nem csak sodródik az árral. Egy-két lány hajlamos belemmeni azért, hogy ne hagyják el őt.

A szülőkkel légy udvarias, ha valamit netán beszólnak ne húzd magad fel rajta, ne válaszolj vissza. Egy idő után úgyis észre fogják venni, hogy milyen rendes srác vagy! Remélem! :)

17/L

2009. aug. 8. 09:31
 12/29 anonim ***** válasza:
35%
csak azt tudnám h mi közös témája lehet egy felnőttnek egy gyerekkel,teljesen más környezetben,érdeklődési körben mozogtok már...ő még most készül a gimis évekre,te meg már a felnőttek környezetében mozogsz(egyetem/munka)...mert a szerelem nem ott kezdődik h hú de tetszünk egymásnak hanem ott,hogy a párom egyben a legjobb barátom is,meg tudunk beszélni mindent,egy hullámhosszon vagyunk....ne haragudj,tudom,h ez a te ügyed,de egy kicsit akkor is abszurd...nem csoda h a szülők ugyanígy gondolkoznak...te már felnőtt vagy,és 2felnőtt ember kapcsolata össze sem hasonlítható a "kis tizenévesekével"...(nyugodtan lepontozhattok)
2009. aug. 8. 09:58
 13/29 anonim ***** válasza:
40%

" A szerelem nem ott kezdődik, hogy hú de tetszünk egymásnak, hanem a párom a legjobb barátom, mindent meg tudunk egymással beszélni, egy hullámhosszon vagyunk".

Így igaz!! Én és a párom között 30 korkülömbség van. Amit idéztem az előbbi hozzászóló válaszából, ez ránk mind igaz.

2009. aug. 8. 10:17
 14/29 anonim ***** válasza:
39%
Lehet, hogy köztetek 30 év korkülönbség van, de valószínűleg MINDKETTEN felnőtt emberek vagytok.És nem egy 14 éves kislány és egy 44 éves középkorú férfi.Gondolkodj már!
2009. aug. 8. 10:22
 15/29 anonim ***** válasza:
44%
Nekem lányom van.Én nem örülnék ennek a kapcsolatnak.
2009. aug. 8. 10:23
 16/29 anonim ***** válasza:
31%

A szülőket csak úgy tudod meggyőzni, ha bebizonyítod nekik, hogy megbízható vagy. Érdemes lenne elbeszélgetni velük, és megmutatni, hogy te milyen jó fiú vagy.

Amúgy meg csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem is 14 évesen volt először barátom, aki 18 éves volt. Az én szüleim is aggódtak, de tiltás nem volt. A törvény nem véletlenül engedi a 14 éves korúaknak a nemi életet, hiszen akkor már valószínűleg elég érettek hozzá. Ez persze csak akkor igaz, ha a szülők és a gyerek között olyan a viszony. Ha nem intézik el a gyereket annyival, hogy kicsi vagy még te ehhez, meg hasonlók.

2009. aug. 8. 11:50
 17/29 anonim ***** válasza:
77%

Nálam ugyanez volt a helyzet. Én 14 és fél voltam, barátom 19 amikor összejöttünk.

Nagyon nehezen indultak a dolgok. A szüleim nem tiltottak el tőle, de megvolt egy limit, amit nem lehetett átlépni. Az első fél évben heti 1-2x találkoztunk kb 2 órát, és annak is a nagyrészét nálunk töltöttük el, így anya bizonyos mértékig szemmel tartott minket és nem aggódott.

Mivel a barátom még szűz volt, így nem is siettette a szex témát. Bár te már nem vagy az, attól még ne siettesd! Ha igazán szereted, akkor várj rá! Ha meg nem, akkor keress magadnak idősebb csajt, akivel lehet... Na de amit írtál abból az jön le hogy szereted.

Szép lassan kell haladni a kapcsolattal: több ideig együtt lenni, nálatok lenni stb.

Próbálj bevágódni a szüleinél valahogy. A közös beszélgetések gyümölcsözőek lehetnek! ha azt látják, hogy szereted a lányukat, és nem a szexre kell, akkor szép lassan meg fognak enyhülni.

De neked nagyon türelmesnek kell lenned!

Mi 1.5 év után feküdtünk le, akkor már betöltöttem a 16-ot. Azóta is együtt vagyunk, és bár általában az ilyen kapcsolatok nem jól sülnek el(túl fiatal a lány és nagy a korkülönbség), a miénk azóta is tartós :) 5 éve vagyunk együtt, én 19 és fél, ő pedig 24 éves.

Drukkolok nektek is:) És ne feledd: a türelem rózsát terem ;):)

2009. aug. 8. 12:24
 18/29 anonim válasza:
90%
Akkor leirnám az én sztorimat.Én 26 a csaj 17 volt én voltam neki az első.A szüleinek bemutatott és azt mondta mondjam,h 0 éves vok.Én mondtam nem fogok nekik hazudni,mert csak rossz fényt vet rám és később úgy is kiderülne.A lényeg,hogy meghivtak ebédre a szülei mégis jobban megismernek.Vittem faterjának bort muternak virágot.Amúgy is ilyen vok alapból nem azért vitttem mert nyalizni akartam.Lényeg,h megismertek a szüleik és tök elégedettek voltak velem.Fél év után összeköltöztünk.Majdnem másfél évig együtt voltunk.
2009. aug. 8. 13:31
 19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) Nem amúgy még nem tervezzük hogy lefekszünk de sosem lehet tudni, de most nem is ez volt a lényeg hanem ha már tényleg szeretnénk! :) További vélemények is érdekelnek, írjatok nyugodtan.
2009. aug. 8. 20:35
 20/29 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj, de nem csoda, hogy aggódnak. Bizonyos országokban ezt büntetik is. Azt írod, hogy nem is régóta vagytok együtt még...még a szülők át sem jutottak azon, hogy most van 1 idősebb barátja...majd megbarátkoznak a gondolattal, de ehhez idő kell és bizonyítani kell, hogy tényleg úgy van, ahogy leírtad.
2009. aug. 10. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!