Hogy oldjam meg azt a problémát hogy 19 évesen egy 14 éves lányt szeretek de a szülők állandóan csak idegesítenek hogy ezt ne meg azt ne, meg érezni azt a bizalmatlanságot? Hogy nyugtassam meg őket hogy minden rendben?
Bárcsak ilyen pasim volna... :) Az én barátom nagyon eröltette a szex témát, és végül nem is lett valami túl jó az első alkalom... :S
Az első együttléttel addig várj, amíg nem érzed úgy, hogy a lány is akarja, de TÉNYLEG, és nem csak sodródik az árral. Egy-két lány hajlamos belemmeni azért, hogy ne hagyják el őt.
A szülőkkel légy udvarias, ha valamit netán beszólnak ne húzd magad fel rajta, ne válaszolj vissza. Egy idő után úgyis észre fogják venni, hogy milyen rendes srác vagy! Remélem! :)
17/L
" A szerelem nem ott kezdődik, hogy hú de tetszünk egymásnak, hanem a párom a legjobb barátom, mindent meg tudunk egymással beszélni, egy hullámhosszon vagyunk".
Így igaz!! Én és a párom között 30 korkülömbség van. Amit idéztem az előbbi hozzászóló válaszából, ez ránk mind igaz.
A szülőket csak úgy tudod meggyőzni, ha bebizonyítod nekik, hogy megbízható vagy. Érdemes lenne elbeszélgetni velük, és megmutatni, hogy te milyen jó fiú vagy.
Amúgy meg csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem is 14 évesen volt először barátom, aki 18 éves volt. Az én szüleim is aggódtak, de tiltás nem volt. A törvény nem véletlenül engedi a 14 éves korúaknak a nemi életet, hiszen akkor már valószínűleg elég érettek hozzá. Ez persze csak akkor igaz, ha a szülők és a gyerek között olyan a viszony. Ha nem intézik el a gyereket annyival, hogy kicsi vagy még te ehhez, meg hasonlók.
Nálam ugyanez volt a helyzet. Én 14 és fél voltam, barátom 19 amikor összejöttünk.
Nagyon nehezen indultak a dolgok. A szüleim nem tiltottak el tőle, de megvolt egy limit, amit nem lehetett átlépni. Az első fél évben heti 1-2x találkoztunk kb 2 órát, és annak is a nagyrészét nálunk töltöttük el, így anya bizonyos mértékig szemmel tartott minket és nem aggódott.
Mivel a barátom még szűz volt, így nem is siettette a szex témát. Bár te már nem vagy az, attól még ne siettesd! Ha igazán szereted, akkor várj rá! Ha meg nem, akkor keress magadnak idősebb csajt, akivel lehet... Na de amit írtál abból az jön le hogy szereted.
Szép lassan kell haladni a kapcsolattal: több ideig együtt lenni, nálatok lenni stb.
Próbálj bevágódni a szüleinél valahogy. A közös beszélgetések gyümölcsözőek lehetnek! ha azt látják, hogy szereted a lányukat, és nem a szexre kell, akkor szép lassan meg fognak enyhülni.
De neked nagyon türelmesnek kell lenned!
Mi 1.5 év után feküdtünk le, akkor már betöltöttem a 16-ot. Azóta is együtt vagyunk, és bár általában az ilyen kapcsolatok nem jól sülnek el(túl fiatal a lány és nagy a korkülönbség), a miénk azóta is tartós :) 5 éve vagyunk együtt, én 19 és fél, ő pedig 24 éves.
Drukkolok nektek is:) És ne feledd: a türelem rózsát terem ;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!