Más is van aki ennyire magányosnak érzi magát? A férjemmel elváltunk, de egyébként is külföldön dolgozik. Napközben dolgozom, a gyerekekkel vagyok, de az estéket egyre nehezebben viselem
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 00:21
11/18 anonim válasza:
Amúgy neked 6-os/8-as, tökéletesen igazad van. Én itthon végezhető munkát csak akkor vállalok, ha meleltte tudo sportolni. De eddig még nem keleltt. Kell a munkahely, kell hogy eljárjon az ember.
Sajnos kevés ember sportol, mászkál értelmesebb helyekre. Nekem a kocsmázás nem szociális kikapcsolódás.
12/18 anonim válasza:
Ismerkedjél. Mért kéne magányosan élned? Lépj tovább. Hidd ellehetsz még boldog, csak rajtad múlik.
14/18 A kérdező kommentje:
37 éves vagyok. És nem a legjobb parti két gyerekkel :-)
2012. okt. 19. 09:46
15/18 anonim válasza:
A két gyerek nem akadály, lehet kicsit nehezebb, de nem lehetetlen. Csak rajtad múlik. Rengeteg egyedülálló szülő talál társat, csak nem ugy kell hozzáállni hogy ugysem vagyok jó parti.
16/18 anonim válasza:
Szia!
Mi most válunk én is a magányt viselem nehezen.:(
Barátokhoz eltudsz járni,vagy ők hozzád és akkor a gyerekek miatt is könnyebb.
17/18 anonim válasza:
Nekem gyerekem sincs, másfél éve vagyok egyedül és imádom a magányt!!
18/18 anonim válasza:
A magányodat szivesen elcserélném. Egyáltalán nincs kedvem emberekkel találkozni. Nekem 3 ember már tömeg. A tömeget meg utálom. Szerencsére, már több mint 10 éve senki sem látogatott meg. Nem vagyunk egyformák.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!