Hogy éreznél a gyerekkel kapcsolatban és mit tennél, ha nem csak szimplán megerőszakolnának, hanem gyerek is lenne belőle?
ha mondjuk meg kellene tartani, mert már késő...
elmondanád neki ha felnő? tudnád szeretni kicsit is?
vagy örökbe adnád, hogy ne emlékeztessen a rossz emlékre?
Azonnal vennék be esemény utánit és nagyon figyelném magam, szóval az nem derülhetne ki későn, hogy terhes vagyok. Azonnal elvetetném.
Ha megmaradna mégis? Nem kívánnám látni soha egy percre sem.
És mi van, ha mondjuk tartós kapcsolatban élsz vagy esetleg házas vagy, és a pároddal nem védekeztek, akartok babát... és akkor jön egy szemét, aki megerőszakol.
Nem a kérdező vagyok, csak ez most így eszembe jutott.
"A páromtól akarok gyereket, nem egy erőszaktevőtől."
Én is ezt akartam írni.
Off
Nem tudom, hogy éreznék.
De vicces, hogy itt mindenki csak okoskodik és leírja, hogy mit tenne, ha megerőszakolnák, de a kérdésre senki nem válaszolt.
Talalkoztam egy 16 eves lannyal ..haborubol jott csaladjat a szeme elott irtottak ki ot megeroszakoltak es halara itelve a porban hagytak.
Onnan menekitette valaki ide ahol en elek.
Eredmeny bujkalas tudatlansag miatt egy terhesseg egy huvelyfal repedes ami meg hetekig verzett egy hiv fertozes.
Tudjatok mit mondott ez a lany ?
Az a baba aki belekoltozott az egyetlen dolog ami eletben tartja aki marad neki.
A babat csaszaral hozak a vilagra virus elleni gyogyszerekkel.
Az anya aki kislany volt sirva szerette.
Ez egy pelda hogy sok mindentol fugg es osszetett a dolog
Az elet nem feher fekete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!