Ha az apámat lecsukják, kihez kerülök? Fontos!
Azt ugy-e tudja az ügyvédetek, hogy kb. 5 éve a Cégtörvénybe bekerült egy olyan módosítás, hogy az esetlegesen lemondott, vagy kilépett vezetőség még további 5 évig felelősségre vonható a bizonyítottan általa elkövetett disznóságokért!!!!
Ezt ne feledjétek el, és ne feledje az ügyvédetek sem, dátum szerint sorbarakni, hogy milyen esemény mikor történt, és akkor ki volt a felelős vezető!!!!
Mintha hallanám:
Vállald fel, hogy leszel a KFT-ben ügyvezető, kapsz havi fix-et, fizetjük a TB-det, nem lesz semmi dolgod, mert mi (én) majd csinálom, intézem tovább, amit kell, csak add a nevedet.
Ezerszer leírtam már ide könyvelőként, hogy soha semmi hasonló megbízatást nem szabad felvállalni, akármilyen jól is hangzik, akármilyen jókor is jön egy munkanélküli helyzetben levőnek. No ezeket a jóhiszemű embereket szokták hasonló dolgokkal "megszívatni". Mert amikor a disznóságok napvilágra kerülnek, akkor azt a személyt veszik elő, akinek a nevén a KFT fut.
Tehát ahogy az elején írtam, dátum szerint rakják a papádék sorba az eseményeket, és ha az ügyvéd esetleg nem áll a helyzet magaslatán, lehet találni másikat is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!