Ha az apámat lecsukják, kihez kerülök? Fontos!
Azért nem pelenkás vagy, akit fürdetni meg etetni kell, remélhetőleg nem hagy a pácban. A kérdés az, hogy megvárja-e az apukádat HA börtönbe vagy előzetesbe kerülne. A lakás kié amúgy?
Egyébként egy ilyen eljárás - ahogy előttem is írják - nem pár nap, jó ideig el fog húzódni, akár hónapokig, évekig.
Persze, az is kérdés, hogy kié az a lakás (ház) amiben most laktok. Ha a papádé, és az "újasszony lelép", attól te még maradsz ott, kérdés, hogy miből fogsz tudni élni, és a rezsit fizetni.
De figyelj! Most is azt mondom, egy ilyen eljrásá, akár évekig is eltarthat, minek aggódsz olyasmin már ennyi idővel előtte, aminek még nem jött el az ideje. Csak tönkre teszed magad vele! Hidd el, minden ki fog símulni, még az is megleht, hogy papád és az ügyvédje, no meg egyéb tanúk együttesen képesek lesznek bebizonyítani, hogy az egész dologban nem a papád volt a tettes! Erre koncentráljatok, azon dolgozzatok, hogy ezt hogyan tudjátok bizonyítani, és ez legyen a napi intéznivalók között az első!
Hány hónap még a 18? Szerintem is sokáig tartanak a perek, sok-sok-sok évig...
Ha mégsem, nagykorúsítani is lehet egy 17 évest, ennek nem tudom a feltételeit.
Nyugi, egyrészt nem úgy megy ez, hogy most elítélik, és holnap megy a börtönbe - az ilyesmi évekig is eltart! De komolyan, nem csuknak le valakit olyan egyszerűen.
Másrészt meg tényleg majdnem felnőtt vagy, az akaratodon kívül nem fog már semmi sem történni veled! Ne aggódj, eleve a csalásra nem csak börtönt szabhatnak ki, más büntetési nemek is léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!