Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a megcsalás legfeltűnőbb...

Mik a megcsalás legfeltűnőbb jelei?

Figyelt kérdés
úgy érzem,hogy megcsal a férjem
2012. okt. 17. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

ha válni akarsz, akkor buktasd le őket. ha nem, akkor várd meg, amíg lecseng a dolog.

a pasiknál általában hamar elmúlik az érdeklődés az új nő iránt, aztán táncolnak vissza a jelenlegihez.

2012. okt. 17. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:
hány éve vagytok házasok?
2012. okt. 17. 21:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Panaszkodj a csajnak,h milyen szörnyű azzal élni,h a férjed AIDSes:) Utána pedig válj el:)
2012. okt. 18. 08:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Amiket felsoroltak ezek mind jelek,plsu én azt is hallottam ahogy az egyik válaszolóü mondza hogy általában az emberek megérik ha valami nincsrendben,és akik gyanakodni kezdenek hogy megcsalják őket,az esetek 90%-ban bejön a megérzés és joggal feltételezik azt.Amúgy hirtelen új szokásokat vesz fel,esetleg vagy nem foglalkozik veled az ágyban és amúgy sem és semilyen területen,de az okosok azt mondják hogy vanna esetek amikor az ellenkezőjét váljta ki alakibeől,túl gondoskodó lesz,az ágyban is hevesebb és olyanokat csinál amit eddig nem,hirtelen elkezd jobban érdeklődni írántad és hasonló dolgot.Tudom nálatok nem ez a tünet,de sok esetben pont az ellenkezője van hogy a bűntudatukat csillapítsák.Tudom nálatok nem így mutatkozik meg,ccsak elmondtam hogy van akiknél a bűntudat így mutatkozik meg.
2012. okt. 18. 09:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát amiket itt a többiek leírtak teljesen így van,meg a megérzés.Abban én eddig nem csalódtam.Mióta vagytok házasok?
2012. okt. 18. 09:27
 16/18 A kérdező kommentje:

5 éves házasok vagyunk,van egy 3,5 éves gyerekünk is!a dolog pikantériálya ,hogy ez a megcsalás nem is friss keletü.beszéltem én a ribancal is ,meg a drágámmal is mind a kettő simán a szemembe hazudik,hogy nincs köztük semmi,de mégis kocsikáztatja,pecázni járnak,másfele is eljárnak,sajnos ezt mind hallásból tudom,de érzem hogy nem kellek neki.

eggyik veszekesés alkalmával megkérdeztem,hogy gusztustalannak tart-e,erre azt válaszolta erre mit mondjak!!(52kg-r fogytam már ez idáig)

2012. okt. 18. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:04

Dobd ki a pi.csába ennyire egyszerű...kell ez neked?

2012. okt. 18. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha még ezek után vele vagy akkor,ne nyavalyogj!
2012. okt. 18. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!