Lányom 19 éves, a vőlegénye 26. Ez a fiatalember a minap becsengetett hozzám és nem tudom hogy történt de elcsavarta a fejemet. Hogyan hiúsítsam meg az esküvőt?
Én a lányod helyében otthagynálak téged is és a vőlegényét is.
Nemcsak a gyerekeknek kell tisztelni a szüleiket, hanem a szülőknek is a gyerekeiket.
"egy egyetemista csaj vagyok és pszichológia dogához gyűjtöttem anyagot!"
Ezzel csak egy gond van: ide (többségében) jó szándékú válaszolók jönnek, hogy szokásos vagy extrém problémákat oldjanak meg. A sok kamu kérdés viszont gyilkolja a morált.
Összességében nem volt szép tőled ez a kérdés. Remélem, többször nem teszel ilyet (merthogy még nem végezted el az egyetemet, ugye)...
MINDNEKI OLVASSON VISSSSSSSSSZZZZAAAAAAA!!!!!!!!!!!
A KÉREDŐ MÁR ARTA HOGY KAMUUUUUUU A KÉRDÉS!!!!!!!!!!!!
Hát ez jó! Nagyon jól szórakoztam! :D De tényleg! Ami meg a dogádat illeti 2 dolog: Ebből írhatsz egy szakdolgozatot is, annyi anyagod lett hozzá. 2: ha már dogához keresel anyagot ilyen portálokon, legközelebb kicsit körültekintőbben tegyél fel kérdést, mert így nézve tényleg eléggé hihetetlenül hangzott, sok volt az ellentmondás a kommentjeidben (hacsak nem ez volt a célod)
jaj, és remélem ismered a viccet a pszichológusról, aki csoportjával egyetlen embert zaklatott telefonon az emberi reakciók miatt? (ha nem és kíváncsi vagy írj, elküldöm neked, azt is megcsinálhatod, és tényleg poén...)
Remélem 5-öst kapsz...:)
45 vagy? jol szitualt? inteligens? es JO no?
egyszeruen szanalmas, retardalt ember lehetsz...
1. semmi atelessel, kis megbanas erzessel beszelsz a tortentekrol? mondjuk ki magyarul : megbaszott az egyetlen(?) lanyod VOLEGENYE! mi az, hogy elcsavarta a fejedet? ...en, a lanyod helyeben ujra elcsavarnam ..de mindkettotok fejet..
en, hiszekeny vagyok ,es elhiszem hogy veled ez megtortent...elhiszem, mert az irasodbol nem lehetsz tul INTELIGENS!
eloszoris, te jol el..sztad a nevelest.. 19en volegeny? eskuvo? mondd csak a karierrel hogy all a lanyod? vagy idezlek " tobb penzem van mint Neki(19 kiscsaj) " ..
mit er az a no? akinek nagyobb a csocse mint az agya? mit er? semmit. ientol mentesen az eg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!