Szerintetek baj? Ha a húgom maga választja ki ruháját ne mindegy neki hogy ál a haja és még a ékszereimet is kölcsönveszi.
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 15:23
21/26 anonim válasza:
nem értem a pontos kérdést. De szerintem akármilyen kicsi a húgod megérdemel annyi tiszteletet h nem szórod tele a képével a netet miközben olyanokat kérdezel h normális-e. Le leszek pontozva, de tisztában vagy vele, h amit egyszer felraksz az nem nagy fog eltűnni egy darabig az éterből?
22/26 anonim válasza:
félreértettétek ezt a kislányt. mi tagadás, tényleg nem fogalmaz érthetően. normálisnak tartja a húgát, sőt, nagyon szereti. cukinak tartja, h kölcsönveszi az ékszereit és hogy nem mindegy neki,h milyen a haja, milyen ruha van rajta. el szeretett volna dicsekedni a húgával és beszélgetni egy kicsit. az más kérdés, h nem sikerült neki, mert nem tudja magát kifejezni, ezért félreérthető volt. az viszont igaz, h bármilyen szándékkal teszel is fel képet a netre, az egyhamar nem jön le onnan. így másról valóban nem etikus, akkor sem, ha négyéves. de tényleg fiatal vagy, nem tudhattad. ráadásul itt vki még linket is küldött...
23/26 anonim válasza:
Igenis, törődj a helyesírásoddal, mert nagyon gáz. És az én magánvéleményem, hogy a húgodból jó kis csaj lesz, mert máris az. Te meg rondább vagy mint a Gáspár Áválin :)
24/26 anonim válasza:
A Gáspár jány majamiba tanul, oszt modellkedik is..
lemaradtál komam.
adótartozást meg fizeted Te. az övékét he. meg én :(
25/26 anonim válasza:
Attól, hogy modellkedik, attól még egy kalács fejű rondaság marad. Pénzért bárkivel szóba állnak. Én biztos nem fizetem helyettük az adót, mert nem élek Magyarországon. Fizessed te, komám!
26/26 anonim válasza:
25-ös!
Elhagytad a humorérzékedet ?
ÁGY ALATT NÉZTED ?
ÜDVÖZLETTEL: 24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!