Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj? Ha a húgom...

Szerintetek baj? Ha a húgom maga választja ki ruháját ne mindegy neki hogy ál a haja és még a ékszereimet is kölcsönveszi.

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 15:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
nem értem a pontos kérdést. De szerintem akármilyen kicsi a húgod megérdemel annyi tiszteletet h nem szórod tele a képével a netet miközben olyanokat kérdezel h normális-e. Le leszek pontozva, de tisztában vagy vele, h amit egyszer felraksz az nem nagy fog eltűnni egy darabig az éterből?
2012. okt. 17. 18:53
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
félreértettétek ezt a kislányt. mi tagadás, tényleg nem fogalmaz érthetően. normálisnak tartja a húgát, sőt, nagyon szereti. cukinak tartja, h kölcsönveszi az ékszereit és hogy nem mindegy neki,h milyen a haja, milyen ruha van rajta. el szeretett volna dicsekedni a húgával és beszélgetni egy kicsit. az más kérdés, h nem sikerült neki, mert nem tudja magát kifejezni, ezért félreérthető volt. az viszont igaz, h bármilyen szándékkal teszel is fel képet a netre, az egyhamar nem jön le onnan. így másról valóban nem etikus, akkor sem, ha négyéves. de tényleg fiatal vagy, nem tudhattad. ráadásul itt vki még linket is küldött...
2012. okt. 17. 19:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Igenis, törődj a helyesírásoddal, mert nagyon gáz. És az én magánvéleményem, hogy a húgodból jó kis csaj lesz, mert máris az. Te meg rondább vagy mint a Gáspár Áválin :)
2012. okt. 17. 19:52
 24/26 anonim ***** válasza:
47%

A Gáspár jány majamiba tanul, oszt modellkedik is..

lemaradtál komam.

adótartozást meg fizeted Te. az övékét he. meg én :(

2012. okt. 17. 19:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Attól, hogy modellkedik, attól még egy kalács fejű rondaság marad. Pénzért bárkivel szóba állnak. Én biztos nem fizetem helyettük az adót, mert nem élek Magyarországon. Fizessed te, komám!
2012. okt. 18. 09:25
 26/26 anonim ***** válasza:

25-ös!

Elhagytad a humorérzékedet ?

ÁGY ALATT NÉZTED ?

ÜDVÖZLETTEL: 24.

2012. okt. 18. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!