Mikor törik meg a párom anyukája? Meddig tart még a harag?
Elolvastam az előzményeket is, és azt furcsállom, hogy a párodról nem igazán írsz.
Neki kellene az anyját helyrerakni, és téged biztosítani arról, hogy a te oldaladon van.
Ha ezt nem teszi meg most, akkor pipogya alak, és menekülj tőle, mert ezután csak gázabb lesz.
Mi lenne, ha a párod találkozna a szüleivel? De te is mennél. És ha már ott vagy, nem vehetnek nem tudomást rólad. Szerintem akkor kellene egy nagy levegőt venni, és megkérdezni őket, hogy mégis mi a jó fene bajuk van veled? Nem akarod elrabolni a fiukat, azt szeretnéd, ha mindannyian egy család lennétek, szeretnéd, ha lennének nagyszülei az unokáknak majd, ha ott lennének majd az esküvőn... de ehhez el kell mondaniuk, hogy mi a gondjuk veled, hogy 1. változtathass, 2. meggyőzd őket arról, hogy tévednek, 3. vagy legalább kiállhass magadért és rájuk cáfolhass. De adjanak magyarázatot!
Ha ez is hatástalan, akkor szerintem menthetetlen az ügy.
Hát egyáltalán nem!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!