Ha valaki kap árvasági ellátást, attól még jogos a gyerektartásra is?
A nagymamája a fiamnak a gyámja.A volt férjem él és hát én is:)
Mivel a nagyszülők voltak a gyám és a nagypapa meghalt.így a volt anyósom árvaságit kap a fiamra.Viszont én is fizetek gyerektartást.Ez így jogos,vagy menjek bíróságra.
Szerintem árvasági a szülők után járna és elég rossz érzés,hogy élek és a fiam mégis árvasági ellátásban él.
Ha kapja a nagyi az árvaságit,attól még jogosan jár neki a gyerektartás is?
Bocs, de teljesen ki vagyok akadva... :[
Tényleg az a legnagyobb problémád, hogy fizess-e egyáltalán gyerektartást a SAJÁT GYEREKEDRE (akit mellesleg a nagyanyja nevel) és az egy cseppet sem izgat, hogy a SAJÁT GYEREKED nincs veled???...
Én megőrülnék, ha máshová kerülnének a gyerekeim, sz*rnék a pénzre még az exférjem gyerektartása sem izgatna, mert tudom, hogy egy gyereknek a saját anyukájára van a világon a legnagyobb szüksége!
Sok férfitől olvastam már hasonló beírásokat, mint a tiéd (miért fizessek ennyi?... hogyan fizethetnék kevesebbet?... stb.), de ANYÁTÓL ilyet még eddig nem láttam... :[
Nagyon sajnálom a fiadat... :-((
Miért válaszolnék?Csak cseszegetitek az embert...mindegy.Sokan nem is a kérdésemre válaszoltatok és ítélkeztek.Akkor miért is mondanám el a történetemet?
Nem vagyok felelőtlen anya stb,mint ahogy azt sokan gondolják,de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!