Ha valaki kap árvasági ellátást, attól még jogos a gyerektartásra is?
A nagymamája a fiamnak a gyámja.A volt férjem él és hát én is:)
Mivel a nagyszülők voltak a gyám és a nagypapa meghalt.így a volt anyósom árvaságit kap a fiamra.Viszont én is fizetek gyerektartást.Ez így jogos,vagy menjek bíróságra.
Szerintem árvasági a szülők után járna és elég rossz érzés,hogy élek és a fiam mégis árvasági ellátásban él.
Ha kapja a nagyi az árvaságit,attól még jogosan jár neki a gyerektartás is?
Jár, nem jár, ne sajnáld tőle ezt a pénzt, hiszen a gyermekedről van szó, inkább segítsd!
Az is elég nehéz lehet a fiadnak, hogy nem a szülei nevelik, hanem a nagyszülei, illetve most már csak a nagymama. Gondold el, mit érez (ha nem most, mert kicsi, akkor később), hogy még ezt a támogatást is meg akarod vonni tőle.
Biztosíték?Szeretem és azt akarom,hogy normális élete legyen,csak ennyi.Én tettem és tenni is akarok a fiamért,nem úgy ,mint apuka.
Betétkönyvre szeretném tenni a pénzt a fiamnak,ezzel mi a baj?
A nagyi kapja a gyerektartást és árvaságit,de a fiamnak egy árva petákja sincsen.Nagyi olaszoknál nyaral,fiam nálam tölti a szünetet.
Nem baj, hogy nem vitte magával nyaralni Olaszországba. Hát nincs jobb dolga veled?
A legtöbbet akkor teszel érte, ha te neveled fel, nem másvalaki! Szeresd, és tanítsd is meg a szeretetre. (És ebbe nem fér bele, hogy ellenségeskedsz az apjával, nagymamájával stb.)
Miért várod el, hogy a nagymama még Olaszországba is vigye a gyerekedet? Talán zavar, hogy legalább szünet egy részét nálad kell töltenie?
Szegény gyerek... Látatlanban is sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!