Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megint szenvedést okoz, de...

Megint szenvedést okoz, de miért? Ha nem akar velem kapcsolatot minek keresett meg? Pedig már annyi esélyt adtam neki hogy már nem is emlékszem rá de megint átvert. De miért? Az apámról beszélek.

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és apám nemrég felkeresett. (előtte sose láttam, kb 2.szer beszéltünk telefonon) De ahányszor beszéltünk megígérte eljön. Ha mamámékkal beszéltem tőllük üzente hogy eljön de sose jött. Akkor is nagyon fájt. Eltelt 10 év azóta és jelentkezett. Kb 5 hónapja. Eleinte jött minden héten de már nem jön nem hív nem ír. Mindig a munkára fogja, nem hiszem el hogy nem lenne ideje egy sms-re. Ráadásul megvont minden anyagi támogatást mert megtudta férjhez megyek. Pedig most kéne legjobban támogasson. Ötéves koromtól küldte csak a pénzt először 3600 utána 5500 ft de már azt is sajnálja.

Én bíztam benne de ő megint cserbe fog hagyni, de miért?

2009. aug. 6. 17:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Berosálok!

Nos, lássuk a lagzira elmegy-e tényleg.

Mindenesetre ez eddig jól alakult.

2009. aug. 10. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!