Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen ideális családot...

Hány évesen ideális családot alapítani?

Figyelt kérdés
24 vagyok, lesz egy osztálytalálkozónk. Eddig 2 lánynak van gyereke, 1 házasodott meg, de a nagy többség azzal van együtt akivel már a gimiben is járt, tehát legalább 6 éve. Együtt élnek stb. Az jár a fejemben hogy most még "csoda számban megy" ha valakinek gyereke van vagy házas, de mondjuk 10-15 év múlva meg azt fogják majd "lenézni" akinek nincs?
2012. okt. 11. 19:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
köszönöm- minden tudatlan nevében is. :)
2012. okt. 11. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:
11%

Érdekes, hogy 6 éve együtt vannak valakivel és még össze sem házasodtak. Az ilyenek csak megtűrik egymást...

Szerintem 25 éves korig legyen már egy férfi embernek néhány barátnője és tapasztaljon meg valamicskét az életből, nem kell nagykanállal enni, de mégis na.. Utána úgyis megtalálja a magához illő párt. De hogy nem a gimis szerelme lesz az, az is biztos.

2012. okt. 11. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Közvéleménnyel nem érdemes foglalkozni, én nem tenném. TEd azt ami az életcélod, és ami biztonságérzetet ad. Szerintem 30 as éveiben ideális az embereknek a szaporodás. Akkorra válnak lelkileg, gondolkodásmódban tökéletesen éretté erre a feladatra, és akkor még pont olyan korban vannak,hogy fel is tudják nevelni. Tizen, huszon éves korban még szexelni, szórakozni, célokat megvalósítani, világot látni satöbbi kell, nem otthon a családos élet szürke hétköznapjaiba bebörtönződni. Én még huszon éveim végefelé járok, és ezért is gondolom így, nem vagyok érett főleg fickóként erre. Még élvezni akarom az életet, és nem kimondottan a családi fészek melegébe vágyok. Bár furcsa, de eddig taljesen elutasítottam még a gondolatát is,hogy legyen egy feleségem, vagy egy babám, de ma már valahogy egyre nyitottabb vagyok felé, bár az akarni szót azt nem használnám rá még ma sem igazán. De szerintem akik beáldozzák a fiatalságukat, azok kissé koravének, meg olyan kishugit kreálnak a gyerkeekikből, ilyen tizen év korkülönbség anyuci, apuci és kölök közt azért nem túl sok. Nem vagyok ilyesminek a híve, de közöm nincs hozzá,hogy ki mit akar.
2012. okt. 12. 02:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyre több az én ismeretségi körömben is az anyuka, apuka. Ők mindössze 16-20 évesek. Bár fiatalon szeretnék anya lenni és a barátom is minnél hamarabb szeretne babát úgy vagyunk vele, hogy addigre legyen egy lakásunk, fizető munkánk. Nekem annyira nem tetszik, hogy 19-20 évesen szül valaki aztán a nagymama neveli fel, mert se lakás, se pénz. :S Nekem beletartozik a szülő fogalmába az is, hogy tudok mindenféle biztonságot adni a gyerekemnek!

20/L

2012. okt. 12. 08:42
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
ezek a korlátolt lepontozó anyukák, akik bánják, hogy már nem pasizhatnak ... :D
2012. okt. 12. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:

én azt gondolom, hogy ha csak az életkort nézzük, akkor nőknél 20-35-40 év között, a férfiaknál inkább 25-45 között, de természetesen ez változik. Egészségi szempontokat és anyagi szempotokat is figyelembe véve nyilván ez mindenkinél változik. Én most 25 vagyok, a férjem 33, 5 éven belül szeretnénk 2 gyereket, számunkra így alakult, nekünk így ideális. Ennyi.

Az én osztályomból is van legalább5-6 lányzónak gyereke, van, akinek 2, de van, akik már 4 éve házasok és még nincs gyerkőc, 1-2 éven belül tervezik ők is. Ennyi :)

2012. okt. 12. 13:04
 17/18 anonim ***** válasza:
43%

mi 24 en jártunk általános iskolába, ebből 13 nek már gyereke van. Én nem tartozom közéjük. Az osztálytalálkozó úgy nézett ki hogy a 13 elmondta hogy lebabázott a maradék meg ezt hallgatta mivel rájuk már nem jutott idő.

Én pasiként valahogy nem irigykedem rájuk. Majd ha találok feleségnek valót, meg el is tudom tartani a gyereket, és nem kell attól félnem hogy mikor rúgnak ki, nos akkor majd lesz gyerekem. Ha ezt nem fogom megélni mert a sors úgy hozza, akkor meg nem lesz. Kb jelenleg ez a hozzáállásom ehhez.

2012. okt. 12. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Soha:)
2014. júl. 11. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!