Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért problémázik sok ember...

Miért problémázik sok ember azon, ha két fiatal együtt alszik?

Figyelt kérdés

Itt most nem a szexre gondolok, hanem csak simán az egymásnál alvásra. Azt láttam már, hogy azzal indokolják, hogy házasságban kell együtt aludni, sima párkapcsolatban korai, mert valamit "hagyni is kell". De az érzelmek tényleg attól "kopnak", hogy együtt alszanak? A kapcsolatok ellaposodása tényleg ilyesmiktől van?

Én eddig azt tapasztaltam, hogy inkább a kommunikáción, a türelmen, megértésen stb. múlik, hogy megmarad-e egy házasság, nem azon, hogy mikor kezdtek együtt aludni.

Ha vallási okokból van így, az nyilván érthető, de én itt nem erre gondolok.

(Nem kötekedésből kérdezem, tényleg érdekel.)

2012. okt. 10. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok.. Egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy az olyan mintha rá bólintana a szülő..Persze vannak kivételek, de sajnos a többség nem az.. És hiába ismered vagy hiszed, hogy ismered a gyermeked, a másikat lehet, hogy nem.. Másrészt engem zavarna, ha a lányom máshol aludna fiatalon.. Félnék attól is, hogy mit gondolnának rólam a többiek, hogy ennyire nem érdekel mit csinál a gyerekem.. Ui: köszönöm szépen annak, aki leszavazott.. Ezek szerint az ember már nem mondhatja el a véleményét, ha az nem egyezik a fiatalokéval..:)
2012. okt. 11. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk valahogy úgy volt, hogy diszkóba jártunk, és én mindig olyan reggel öt körül értem haza. Aztán lett a barátom, és volt olyan, hogy nem mentünk diszkóba, csak ott voltunk náluk, de én valamiért akkor is ötkor hazamentem. Anyukám az a fajta, akivel mindent meg lehet beszélni, ésszerű kertek között semmit sem tiltott, szóval tudta azt is, hogy ott aludtam. Ő mondta, ha már egyszer ott alszok, ne keljek fel ötkor azért, hogy hazamenjek, hanem amikor kelek reggel szabadkeléssel, elég akkor hazamennem. Amikor először így "szabadkelésesen" mentem haza fél kilenckor, öreganyám jött az ablak alá hallgatózni, hogy biztos lesz üvöltés, hogy ilyenkor járok haza! De az üvöltés elmaradt, annyit kérdezett anya, hogy nem jobb így, mint ötkor kelni? 17 éves voltam akkor, azóta is együtt vagyunk az akkori párommal, most 25 vagyok.

Nálunk azért nem "lehetett" aludni, mert apám alkesz, és igazából én szégyelltem a dolgot, soha fel sem vetettem, hogy aludjunk egyszer nálunk is (főleg, hogy közös szobám volt öcsémmel, és a szobából a szülők szopbáján keresztül lehetett kijutni a konyhába). Szóval röviden, nálunk ebből az együttalvásosdiból sosem voltak gondok.

2012. okt. 11. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy én sem értem. D.gni lehet egy iskolai öltözőben,egy délutáni séta alkalmával vagy bármi...
2012. okt. 12. 19:44
 14/14 anonim válasza:
Mert sok szülő -okkal vagy anélkül- nem bìzik meg gyerekében és attól retteg hogy szex lesz belőle. Meg azért 16 alatt én se nagyon wngedném
2013. nov. 3. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!