Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nincs remény, ha ez...

Már nincs remény, ha ez másodszor is előfordulhatott a házasságunkban?

Figyelt kérdés

Már másodszor fordul elő a 7 év alatt, hogy valaki más iránt kezdek érdeklődni.

Az első alkalom közvetlenül az esküvőnk előtt történt, sokat vitáztunk a lagzi miatt és akkor betoppant az életembe egy férfi, akinek kiönthettem a szívem, megértett, de sosem történt semmi sem. Így is másfél évembe telt, hogy kiverjem őt a fejemből, közben megvolt az esküvő, a megingásomat pedig akkor mindenki (a testvérem tudott róla, és egy jó barátnőm) esküvő előtti pániknak vélte, így én is bebeszéltem magamnak, hogy az volt.

Majd eltelt 4 év és újra megtörtént.

A köztes időben igyekeztem mindent helyretenni magamban, úgy éreztem jól döntöttem, amikor a férjemet választottam, született egy csodálatos babánk, és ekkor elkezdődtek a problémák, amik elől én egy újabb "plátói szerelembe" menekültem. A dolog jelenleg is tart, és szerintem ez nem normális reakció. Ez már több, mint egy éve tart, és nem csillapodik bárhogy is erőlködök. Természetesen sosem csaltam meg a férjem, és nem is áll szándékomban, viszont elkeserít a tudat, hogy ez már másodszor történt meg, talán akkor az első alkalom sem volt véletlen. Talán intő jel volt, minden más, csak nem pánik az esküvő miatt. Talán nem a megfelelő ember van mellettem, és erre így kell rájönnöm. Mit gondoltok erről az egészről?

2012. okt. 10. 12:00
1 2 3
 21/21 Pendulum92 ***** válasza:
Nincs mit és sok sikert ;)
2012. okt. 16. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!