A feleségem nem neveli a gyereket. Nemsokára a rendőrség fog keresni? Mit csináljak?
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 39%-ban hasznos válaszokat ad."
Úristen,ez vagy viccelt,vagy egy muszáj mellényes(kényszerzubbonyos).
Mi is befújtuk annakidején a termet gázsprayvel a barátnőmmel, stb. Ugyan, ránk se figyelt a kutya se, ha figyelnek, lehet nem csináltunk volna rosszabb dolgokat, mint a fiúk. Főleg barátnőm, még a naplót is átírta, kidobálta az ablakokat. Lógtunk is, bnőmnek egyesei is voltak. Most ha vigasztal, dolgozunk, stb. Tisztességes viszonylag jó munkahelyünk van.
Habár én nem lettem annyira átlagos ember, inkább kissé különc, nem lett egyikünk sem bűnöző, ha vígasztal.
Szerintem jobban kellene figyelni a fiadra.
Én csak annyit mondok hogy veréssel is hasonló helyzet jön ki, pár ismerősömből kiindulva..
A szomszéd gyereke egyfolytában büntetésben volt, verték, meg minden, oszt akkor alkoholista 16 évesen..
Akkor a mai generációnak meg minden meg van engedve, és tessék felnézni youtubera, tele van az egész trollal!
Tehát valahol az aranyközéputat kellett volna megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!