Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabolcs vagy József a szebb név?

Szabolcs vagy József a szebb név?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 20:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem szép mindkettő,de inkább a Szabolcs!:)
2012. okt. 8. 21:40
 22/28 anonim ***** válasza:
48%

Aki a neve lapján ítél meg egy embert, annak csak gratulálni tudok..

Mindkettő szép név, ezeket legalább felnőttkorban is lehet viselni. Két József ismerősöm is van, őket Jocinak illetve Jocónak becézik.

2012. okt. 8. 21:46
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

A József névről nekem túl sok negatív roma alak ugrik be, de ennek ellenére sem tetszik annyira a név, inkább legyen a Szabolcs.

De nem név alapján kell ítélni, így teljesen mindegy.

2012. okt. 8. 21:57
 24/28 anonim ***** válasza:

OFF

Elég szomorú, hogy valakinek a József névről romák ugranak be. Nem mondjuk Eütvös Jószef, Katona József vagy mondjuk akár Bozsik Jószef.

ON

A Szabolcs szerintem szebb.

2012. okt. 8. 22:28
 25/28 anonim ***** válasza:

"Aki a neve lapján ítél meg egy embert, annak csak gratulálni tudok.. "

Szerintem meg nem erről van szó. Hanem hogy általában a nevek akaratuk ellenére mindenkinek köthetők egy személyhez. És ha az a személy negatív élmény, akkor maga a név is az lesz...

2012. okt. 8. 22:30
 26/28 anonim ***** válasza:
51%
Mi van, jár ide egy Jáozsi, aki mindenkit lepontoz? :)
2012. okt. 8. 22:31
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem egyik se nagyon tetszik, de a József kicsivel jobban. Pedig Szabolcsokat sokkal normálisabbakat ismerek.
2012. okt. 9. 03:55
 28/28 anonim ***** válasza:
56%
Szabolcs. A József azért nem tetszik, mert mindig falun élő, zsémbes öreg bácsik ugranak be. :D
2012. okt. 21. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!