Melyik név szebb?
Figyelt kérdés
Viktor&Ádám?2012. szept. 9. 22:00
1/21 anonim válasza:
Nekem az Ádám jobban tetszik:)
4/21 A kérdező kommentje:
Kihez milyen embert képzeltek el?
Mindenkinek Zöld kéz, köszönöm:) Mindegyik közel ál a szívemhez
2012. szept. 9. 22:05
7/21 A kérdező kommentje:
Nekem szerelmem Ádám, így nekem mindig megdobban a szívem :): D Most ahogyan leírjátok is.
Viktor pedig barátnőm szerelméé, Imádom Őt is mint embert, szóval a kérdés, csak úgy unalomból van:)
2012. szept. 9. 22:08
8/21 anonim válasza:
A Viktor jobban tetszik nekem
Én a ha meghallok egy Viktor nevet,akkor egy magas,erős,mind testben mind lélekben,erős férfit képzelek el aki bármibe fog mindenben sikeres
Az Ádám hallatán egy olyan bölcs embert képzelek el,aki tudja mért van a világon és ez békével is kíséri az egész életét.Önbizalommal teli,békés,bölcs ember az Ádám
9/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, a leírás amit adtál illik rájuk:) Nahááát:)
2012. szept. 9. 22:09
10/21 anonim válasza:
Ádám. Nagy, meleg csokoládébarna szem, barna haj, magas, és jó erőben lévő ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!