Ha szakítottak, mert ő nem akart gyereket, akkor én bele se menjek a kapcsolatba?
6 éves kapcsolata ért véget,mert a nő gyereket akart, ő nem.
Szakítás óta eltelt 1,5 év. most ismer meg engem.
én viszont majd szeretnék gyereket (1-2éven belül, ha lehet ilyet mondani)
szóval a sráccal el se kezdjem inkább.
felhozni nem merem, mert hogy néz ki erről beszélni egy friss kapcsolatban, hogy mikor lehetne gyerekünk :) pláne nő létemre ezt felhozni..neeem
de az is ott van, hogy most pláne mire fel akarjon gyereket még? egy pár hetes kapcsolatra?
hát mindenesetre nem megyek bele vele semmibe.
marad a macska egér játék.
annyit tudok róla, hogy komoly kapcsolatot keres, nem szexuálisat, meg ilyesmit.
de az is lehet, hogy ez nála átmeneti állapot, mert az emberek változnak..
szóval a beszélgetésen kívül más esélyem nincs, hogy letisztázzam magamban bele menjek, ne menjek..?
és az ötletek viszont nem mellette állnak. aki nem akart, az nem akar.
inkább hagyom őt
köszi a válaszokat
de ha számolunk kicsit 24 évesen jött össze a nővel
akivel 30 évesen lett vége ezért.
most ő 31 és32 között van.
és most ismert meg engem.
hát nem tudom..
Barátnőmet 10 év után hagyta ott a palija, mert nem akart tőle semmit, már 30 felett voltak a lány meg elkezdte hangoztatni, hogy ideje lenne gyerek meg ez meg az. A pasas meg otthagyta inkább.
Nem sokkal később összejött egy csajjal, egy más fél év után elvette, pár hónap múlva összehozták a gyereket, azóta már két gyerekük van és nagyon boldog.
nem biztos, hogy sose akar gyereket, lehet csak attól a nőtől nem akart semmit csak el volt vele, aztán mikor már szorult a hurok, akkor inkább bevallotta magának is, hogy tőle sose semmi többet nem akar és lelépett még mielőtt belesodródik.
Rengeteg ilyen van, hogy nyűglődnek együtt éveket, nem lépnek semerre, aztán nagy nehezen szétmennek és a pasas talál magának valami nőt, akit rekord sebességgel elvesz és felcsinál. Mert abban a nőben van valami, ami kimozdítja a férfiak kis tehetetlen útjából. A pasik ilyenek, csak mennek, mint egy bolygó, haladnak valahova, addig ameddig ki nem mozdítja őket valaki. Ha az a valaki, akivel vannak nem mozdít meg bennük semmit, akkor 6-8 év múlva sem fog, csak vannak a pasik, majd lesz valami, és akkor lépnek le, mikor már szorít az idő, és tényleg nem akarnak semmit, de már muszáj lenne. Ez nem azt jelenti, hogy sose akar gyereket, meg ilyeneket. Csak épp a másiktól nem akart.
köszi kedves utolsó
akkor majd figyelek arra, hogy én benne miket mozdítok meg vagy miket nem.
lehet gerinctelennek fogok tűnni, de úgy döntöttem, adok neki egy esélyt (nagyon max 1 év) és közben egyfolytában nyitva tartom a szemem másra. és ha valami biztosnak ígérkezik, lehet lépek is.
csak mert nincs időm hála a biológiának.
Lehet hogy meggondolja magát,és veled el tudja képzelni hogy családja legyen.Nálunk legalábbis így volt.Párommal 8 éve vagyunk most már lassan együtt,és évekig azt mondogatta hogy neki aztán sosem lesz gyereke,nem szeretne.Nem feszegettem,előző házasságomból van már két fiam.Pár éve párom mondta magától hogy el tudja képzelni hogy gyereke legyen,de csakis velem.Így most van egy 8 hónapos lányunk:))
Ne add fel:) Csak erőltetni nem szabad:)
nyugi, nekem is nyomta a volt barátom, hogy ő aztán nem nősül. szerencsére nem is akartam hozzámenni :)
aztán szakítottunk, kb másnap összejött egy csajjal, és rá 2 évre már el is vette.
mondjuk ez nem olyan sarkalatos kérdés mint a gyerek, mert papír nélkül is lehet gyereket szülni...
1-2 éves kapcsolatba én azért nem vállalnék gyereket.
Én felhoznám, ha már szóba került akkor miért is ne? Mondjuk eleve nem poénkodtam volna el, ha már szóba jött!
Megmondanám neki, hogy tudom, hogy még ez nagyon korai, de mivel az életszeméletünk ellentétes lehet, és előre nem lehet tudni, hogy a kapcsolat komoly lesz-e vagy sem, úgy érzem felesleges belekezdeni, ha ő nem akar gyereket, mert én igen.
Ha azt mondja ő nem akar, akkor hagyhatod.
Ha azt, hogy nem tudja, akkor dönthetsz, hogy vállalod-e, hogy később azt mondja, hogy nem.
Az igen megy egyértelmű.
De nem szórakoznék azzal, hogy elmondta, hogy nem akar gyereket de én azért belemegyek, hogy majd háááátha meggondolja magát. Ez milyen már?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!