Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyukámmal?

Mit csináljak anyukámmal?

Figyelt kérdés

myvip-re mindig teszek fel képeket és ő állandóan megnézi a komijaimat és a képeket,és engem anyira zavar.mindig kapok olyan komikat pasiktól hogy menyire teccek nekik stb....és anyukám azt hiszi hogy má egyből van is köztem meg a pasik között valami de nincs.és hiába mondom neki nem hiszi el.meg van mikor azt mondom hogy csak hülyitem őket azt elkezd megint ordibálni hogy túl fiatal vagyok stb....

14éves vagyok.

2009. aug. 5. 14:01
 1/7 anonim válasza:
69%
Mert tényleg túl fiatal vagy.
2009. aug. 5. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Igaza van, hogy ellenőriz, kiskorú vagy még és félt az aberált alakoktól. Ha nincs semmi titkolnivalód, akkor nézzétek együtt és olvasgassátok a kommenteket, majd jókat derültök rajta.
2009. aug. 5. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
A helyesírásod alapján én is ellenőriznélek az anyád helyében. Inkább járj nyelvtan korrepetálásra.
2009. aug. 5. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Amennyiben az internetre felteszel valamit, az onnantól kezdve nyilvános, és nem kell csodálkozni azon, hogy esetleg ismerősök és családtagok is megnézik. Ez ezzel jár.

Én is csekkolnám a 14 éves gyerekemet, sőt én meg sem engedném, hogy mindenféle közösségi honlapon mutogassa magát. Te még nagyon fiatal vagy, és nem is tudod, hogy ez az interneten való "magamutogatás" milyen veszélyeket hordoz magával.

2009. aug. 5. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha zavar, hogy nézegetik a képeidet és a kommenteket, minek teszed fel őket a netre? Nem azért teszed fel, hogy meg lehessen nézni?
2009. aug. 5. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Az enyém is ugyanezt csinálja pedig én 17 vagyok!
2009. aug. 5. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
ha normálisan felöltözött képeket pakolsz fel magadról, akkor nincs mitől tartanod. mutasd meg anyukád, hogy magamutogatásból csinálod, és hogy 'rendes' képek vannak fenn rólad a neten. illetve, hogy akik téged kommentelnek, azok az osztálytársaid, haverjaid, rendes srácok, ha meg más is kommentel azt nem veszed fel, meg nem törődsz velük.
2009. okt. 31. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!