Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik nagyon távoli rokonom...

Az egyik nagyon távoli rokonom megütött mit csinálhatok? Feljelenthetem?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 12:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora bunkók vagytok! Egy nőt egy férfi SEMMILYEN körülmények között nem üt meg, és a kérdező úgy tűnik pont az a típus, akit így neveltek. A leírtakból arra következtetek, hogy tinik vagytok, így a leghelyesebb, amit tehettél az, amit tettél. Sajnállak a fizikai fájdalom miatt, ugyanakkor gratulálok, te már most úriember vagy!
2012. okt. 7. 09:14
 12/18 anonim válasza:
Persze, feljelentheted de nem érdemes mert sok idődbe és sok kellemetlenségedbe kerül. Nagyobb büntetés neki ha elterjed róla mekkora bunkó disznó!
2012. okt. 8. 18:13
 13/18 Combi27 ***** válasza:
9%

Kergemacska..hogy is van ez?Nőt nem lehet megütni, de egy nő bármit csinálhat?Nem vagy kicsit női soviniszta?

Állítólag kiharcoltátok az egyenjogúságot ember és Isten előtt is, úgyhogy ne a női mivoltra hiovatkozzon egyik sem ha férfiként akar "szerepelni" és azt kapja amit egy férfi kapott volna.

Hozzáteszem nőt soha nem ütöttem meg úgy hogy én ütöttem elöször.Ha valaki tett valamit, vállalja a következményeit, ne szaros kifogásokba meneküljön, legyen az férfi vagy nő..Na jó, kivétel aki nincs tisztában a tettével, mert szellemileg sajnos elmaradott.

2012. okt. 10. 07:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Veréssel semmire nem mész. Ilyenkor ránézel és nyomatékosan közlöd: "Menj haza. Most." Ha bocsánatot kér, máskor még meglátogathat, ha nem, nyugodtan hozzáteheted: "Ezután kímélj meg a társaságodtól." Hidd el, nagyobb regula, mint bármi más.
2012. okt. 15. 22:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát Combi csak gratulálni tudok. Ha valaki az egyenjogúságot a fizikai egyenlőséggel párosítja, szánalmas. :-( Nem akarok belemenni, hogy egy igazi férfi - akit NEM a soviniszta szülei neveltek normálisan - miért nem üt meg egy nőt, mert az ilyen kisebbségi komplexusokkal küzdő pasiknak ezt hiába is magyarázná bárki is, de azért csendben megsúgom, hogy az egyenjogúságnak nem fizikai, hanem szellemi vonatkozásai vannak. Ettől még a nő nő marad - egyenjogúként dolgozik, választ, ugyanakkor főz-mos-takarít, gyereket nevel...stb. Ha egy férfi elvárja az egyenjogú nőtől mindezt, akkor kezelje is annak, és a primitív agresszióját ne bújtassa az egyenjogúság köntösébe!!!
2012. okt. 16. 09:29
 16/18 anonim válasza:
Női soviniszta? Ember ezt komolyan gondoltad? Nem inkább a feministára gondoltál? Ha már új szóösszetételeket alkotsz, legalább helyesen tedd. A hím párja a nőstény, szóval a megfelelő kifejezés a nőstény soviniszta.
2012. okt. 18. 20:29
 17/18 Combi27 ***** válasza:

Keremacska..pont erről beszéltem..mindjárt jön a megkülönböztetéshogy ebbe nem, meg abba nem...

a szellemi egyenjogúság mit jelenthet? hogy egy nőt butábbnak nézünk?..ugyan már, ez a vicc kategória..

van az a vicc hogy 3 nőt, és 3 férfit összezárnak külön külön szobában, mi fog történni? a nők marják egymást ahol tudják, a férfiak meg jókat dumálnak hogy milyenek a nők...

Dolgoztam olyan gyáregységben ahol 200 nőre 3 férfi jutott, a főnők is nő volt..na ott ment a szvrkeverés rendesen...

2012. okt. 21. 11:26
 18/18 anonim válasza:
Szerintem bocsáss meg neki.Talán rossz napja volt.Lehet holnap kiszed egy nagy bajból.Sose vagyunk azok amiknek tűnünk időnként.Senki sem tökéletes.:)
2012. nov. 7. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!